Τελευταια Νεα

16 Νοε 2016

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Απόλλων Δοκιμίου και Νέος Θέρμιος Απόλλων

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΝΑ Απόλλων Δοκιμίου και Νέος Θέρμιος Απόλλωνας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 - 1. Οι δύο ομάδες έδειξαν πως ήθελαν τη νίκη, όμως περιορίστηκαν στο να μοιραστούν τους βαθμούς.
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τελικά τα πάντα κρίθηκαν μέσα σε έξι λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην πρώτη τους αξιόλογη φάση μπροστά στα αντίπαλα καρέ. Ήταν το 22ο λεπτό όταν ο Γρηγοράκης σέντραρε από δεξιά, ο Καρβελάς πλάσαρε από κοντά με το Θεοδωρακόπουλο να διώχνει και τη μπάλα να φτάνει ξανά στον Καρβελά που με δεύτερο πλασέ έκανε το 0 - 1. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Τζωρτζόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Νίκος Αθανασίου με πολύ όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες κυριάρχησαν, οι δύο ομάδες είχαν κάποιες στιγμές, όμως ο Θεοδωρακόπουλος σε δύο περιπτώσεις αντέδρασε σωστά, ενώ ο Κούντρας δε χρειάστηκε να επέμβει καθώς οι παίκτες του Δοκιμίου δεν τελείωσαν καλά τις φάσεις τους.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Τζωρτζόπουλου απέκρουσε ο Κούντρας.
22΄ Γκολ. Σέντρα του Γρηγοράκη από δεξιά ο Καρβελάς από κοντά πλασάρει, ο Θεοδωρακόπουλος διώχνει και η μπάλα φτάνει ξανά στον Καρβελά που με νέο πλασέ τη στέλνει στα δίχτυα για το 0 - 1.
28΄ Γκολ. Κόρνερ του Τζωρτζόπουλου ο Νίκος Αθανασίου με ωραίο δυνατό σουτ κάνει το 1 - 1.
48΄ Ο Καρβελάς βγαίνει τετ α τετ με το Θεοδωρακόπουλο, πλασάρει και αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Δοκιμίου.
62΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά ο Δαλαγιώργος πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
70΄ Σουτ του Μυλωνά λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.
81΄ Ο Χρήστος Κορομηλάς κλέβει τη μπάλα, μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, όμως στο γύρισμα που κάνει δεν ακολουθεί συμπαίκτης του και δε γίνεται ευκαιρία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος (65΄ Κορομηλάς Χ.), Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Χονδρογιάννης, Καρτσακλής (71΄ Δάρλας), Κορομηλάς Φ., Αθανασίου Ν., Κοτρότσος, Κοντοπάνος (75΄ Γιαννακάς).

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Γιάκος): Κούντρας, Πανταζή, Στεργίου (46΄ Νικολόπουλος), Ράπτης, Κόκκοτος, Γρηγοράκης (68΄ Βαλμάς), Κώης, Καλοκαίρης, Μυλωνάς, Καρβελάς, Μπαρδάκης (89΄ Κρανιάς).
« PREV
NEXT »