Τελευταια Νεα

29 Νοε 2016

Νίκος Μπόλης: Ο κόμπος έφτασε στο χτένι

Με ανάρτησή  στην ιστοσελίδα της η Δόξα Καινουργίου ενημερώνει για τις εξελίξεις όσον αφορά την έλλειψη βοηθητικού γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας.
Οπως αναφέρεται στην ανάρτηση ο προπονητής Νίκος Μπόλης συναντήθηκε με τη διοίκηση και δήλωσε ότι "ο κόμπος έφτασε στο χτένι" και δεν μπορεί να συνεχίσει καθώς του είχαν υποσχεθεί ότι το βοηθητικό θα είναι έτοιμο στην αρχή της σεζόν και το κεντρικό γήπεδο τον Οκτώβριο.
Αναλυτικά η ανάρτηση της ομάδας:
Δεν φαίνεται να έχουν τέλος τα προβλήματα που δημιουργούνται απ' την έλλειψη χώρου για προπόνηση και εντός έδρας αγώνες για τους δεκάδες ποδοσφαιριστές μας (άνδρες, παίδες και προπαίδες), οι οποίοι καλούνται να ''τρέχουν δεξιά κι αριστερά''. 
Το αποκορύφωμα ήρθε σήμερα με την τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας των ανδρών κου Μπόλη Νικολάου, ο οποίος δήλωσε ότι επειδή ''ο κόμπος έφτασε στο χτένι'', δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι και κάλεσε τους διοικούντες της ομάδας προ των ευθυνών τους, διότι του είχαμε υποσχεθεί ότι θα είναι έτοιμο το βοηθητικό απ' την αρχή της σαιζόν και το κεντρικό μέσα στον Οκτώβρη.
« PREV
NEXT »