ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

29 Νοε 2016

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΝΑ

Τις κλήσεις σε απολογία και την επιβολή ποινών σε εκπροσώπους, παράγοντες και σωματεία ανακοίνωσε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΝΑ. Ταυτόχρονα κατακύρωσε στην Ομόνοια Κεχρινιάς το παιχνίδι με το Μεδεών Κατούνας αφαιρώντας τρεις βαθμούς από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο στην ομάδα της Κατούνας.

Αναλυτικά:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 29/11/2016, καλεί σε έγγραφη απολογία μέχρι την 5/12/2016 και ώρα 11:00, για πειθαρχικά παραπτώματα:

1. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ Αλμπάνη Αθανάσιο και
2. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ Χεινώπορο Ηλία.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

Η Πειθαρχική Επιτροπή, ομόφωνα αποφασίζει και επιβάλλει τις παρακάτω ποινές:

1. Στο σωματείο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ απαλλαγή (αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ).
2. Στο σωματείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΝΑΥΠ. ΑΣΤΕΡΑΣ).
3. Στον προπονητή του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ Λαυράνο Θεόδωρο, αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και 20 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ).
4. Στο σωματείο ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ, έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ).
5. Στον υπεύθυνο τεχνικής περιοχής του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Λώλο Δημ., αποκλεισμό 1 αγωνιστικής και 20 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ).
6. Στον υπεύθυνο τεχνικής περιοχής του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ Μπότσιο Γεράσιμο, αποκλεισμό 4 αγωνιστικών και 80 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ).
7. Στον υπεύθυνο τεχνικής περιοχής του σωματείου ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ Ψυλιά Αλ., αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και 40 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΔΑΦΝΗ ΜΕΓ. ΧΩΡΑΣ – ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ).
8. Στο σωματείο ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ πρόστιμο 50 ευρώ (αγώνας ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ).
9. Κατακυρώνει τον αγώνα ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ, υπέρ του σωματείου ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 και σε βάρος του σωματείου ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0. Επίσης από τον πίνακα βαθμολογίας του σωματείου ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ της τρέχουσας περιόδου αφαιρεί 3 βαθμούς και 2 βαθμοί από την επόμενη περίοδο.
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »