Τελευταια Νεα

6 Νοε 2016

Καθάρισε ο Μάρκο

Με "χρυσό" σκόρερ το Μάρκο Μαρκόφσκι στο 85ο λεπτό ο Παναιτωλικός κέρδισε την ΑΕΛ με 2 - 1. Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη δεν έπιασε καλή απόδοση, όμως πήρε το πολύτιμο "τρίποντο" που τον έφερε στους 11 βαθμούς.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με τους παίκτες του Παναιτωλικού να εμφανίζονται αρκετά αγχωμένοι και αυτούς της ΑΕΛ να προσπαθούν να "αντιγράψουν" το παιχνίδι του ΠΑΣ στο Αγρίνιο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία με το φάουλ του Ναζλίδη στο 4ο λεπτό να περνάει ελάχιστα άουτ. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς να τα καταφέρει μέχρι το 39΄ Σε εκείνο το σημείο ήρθε η πρώτη σημαντική ευκαιρία με το μακρινό σουτ του Ουάρντα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ξενοδόχοφ. Δύο λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ. Ο Ουάρντα έκανε την προσπάθεια από αριστερά, έκανε τη σέντρα - σουτ και η μπάλα κόντραρε στο Γιοβάνοβιτς καταλήγοντας στα δίχτυα. Το 1 - 0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Η Λάρισα έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 54΄. Ο Μαρουκάκης πήρε τη μπάλα από τον Αβραάμ, έκανε το γύρισμα και ο Ναζλίδης από κοντά με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Με την είσοδο του Μαρκόφσκι στο 69΄ ο Παναιτωλικός έδειξε να ανεβαίνει επιθετικά και απείλησε. Στο 71΄ η κεφαλιά του Τομανέ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 74΄ το σουτ του Κλέσιο πέρασε άουτ και στο 85΄ ήρθε η "λύτρωση". Ο Κλέσιο σέντραρε από δεξιά και ο Μαρκόφσκι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ για το 2 - 1. Στο 88΄ χρειάστηκε ο Κυριακίδης να κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση στο σουτ του Μαρουκάκη για να κρατήσει το σκορ στο 2 - 1, ενώ στο 92΄ ο Κλέσιο έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν σε τετ α τετ με τον Ξενοδόχοφ σούταρε ελάχιστα άουτ. Το τελικό 2 - 1 έφερε τους πανηγυρισμούς για τους παίκτες του Παναιτωλικού που πήραν μια σημαντική νίκη. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κλέσιο, Ροντρίγκες, Κούσας, Μάκος, Πάουλο, Ουάρντα (69΄ Μαρκόφσκι), Λεντέσμα (57΄ Κουτρομάνος), Φερέιρα (84΄ Ρόσα), Τομανέ.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Γιοβάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ (81΄ Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Κόντορ, Φάρκας (87΄ Ντέλετιτς), Ναβάρο (46΄ Μαρουκάκης), Φατιόν, Ποτουρίδης.
« PREV
NEXT »