Τελευταια Νεα

22 Νοε 2016

Δόξα Καινουρίου: Δύο ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας έκαναν χειρονομίες και προκλήθηκε ένταση

Η Δόξα Καινουρίου τοποθετήθηκε για τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο στο παιχνίδι της ομάδας με τον ΠΑΟΚ Καλυβίων τονίζοντας ότι προκλήθηκε ένταση καθώς όπως διαπίστωσαν οι άνθρωποι της ομάδας δύο ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες και ειρωνικά σχόλια σε φιλάθλους της Δόξας!!!
Η ομάδα ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ για τη βοήθεια στο να αποφευχθούν τα χειρότερα και τα έβαλε με τοπικό μέσο που τα είδε μονόπλευρα, δηλαδή από την πλευρά των Καλυβίων της οποίας οι άνθρωποι χτυπήθηκαν και οι αποδείξεις φαίνονται στα πρόσωπά τους, ενώ η ίδια το έκανε μονόπλευρα κατηγορώντας τον αντίπαλο και δείχνοντας σαν αυτουργούς παίκτες του ΠΑΟΚ καλύπτοντας απόλυτα όσους μπήκαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση στη σελίδα της Δόξας:

Μοιραστήκαμε βαθμούς και εντυπώσεις στον Σαββατιάτικο αγώνα. Με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε ότι δύο ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες και ειρωνικά σχόλια σε φιλάθλους μας, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.
Με την βοήθεια των διοικήσεων των δυο ομάδων, αποφέυχθηκαν τα χειρότερα.
Ως διοίκηση της ομάδας μας, ευχαριστούμε την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ Καλυβίων για την βοήθεια ώστε να επέλθει ηρεμία, η οποία αρμόζει στους ιστορικούς συλλόγους μας και προάγει το <<ευ αγωνίζεσθαι>>.
Αρνητικά σχόλια που ανακοινώθηκαν, μονομερώς για την ομάδα μας, από συγκεκριμένο τοπικό μέσο ηλεκτρονικής ενημέρωσης, γράφει την μισή αλήθεια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι φταίει μόνο ο ένας...
Με την ομάδα των Καλυβίων διατηρούμε άψογες σχέσεις διαχρονικά και ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους τους.
« PREV
NEXT »