Τελευταια Νεα

27 Νοε 2016

Νίκη Αλικυρναϊκού επί Αστέρα

Νίκη με σκορ 3-1 για τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά επί του Αστέρα Μεσολογγίου την Κυριακή το πρωί στο Eνωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4΄της αναμέτρησης μετά από αδράνεια της άμυνας του Αστέρα να απομακρύνει τη μπάλα, ο Στέφανος Τριφιάτης με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0.
Στο 11΄ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα του Αλικυρναϊκού μετά από σουτ του Μιχαλόπουλου Ι-Ν, από κοντά ο Ναούμης θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 34΄ο Αλικυρναϊκός θα ανακτήσει εν νέου το προβάδισμα με πλασέ του Ρισβά, μετά από σέντρα του Βασιλείου 2-1.
Για να έρθει στην εκπνοή 90΄του παιχνιδιού ο Κουλογιάννης μετά από γύρισμα του Ρισβά στην περιοχή να διαμορφώσει το τελικό 3-1.
Το φιλμ του αγώνα:
4΄ΓΚΟΛ, αδράνεια της άμυνας του Αστέρα, πλασέ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή του Στέφανου Τριφιάτη και 1-0.
9΄γρηγορη αντεπίθεση για τον Αλικυρναϊκό, σουτ του Βασιλείου θα μαζέψει ο Μπράτσικας.
11΄ΓΚΟΛ, σουτ του Μιχαλόπουλου Ι-Ν, ολέθριο λάθος του Χολέβα με την μπάλα να του φεύγει μέσα από τα χέρια, με πλασέ από κοντά ο Ναούμης θα ισοφαρίσει σε 1-1.
14΄εκτέλεση φάουλ Μιχαλόπουλου Ι-Ν, κεφαλιά μέσα στην περιοχή από τον Μιχαλόπουλο Ι-Δ, ψιλά άουτ.
22΄απευθειας εκτέλεση φάουλ Μιχαλόπουλου Ι-Δ, με τον Χολέβα να διώχνει με τις γροθιές.
34΄ΓΚΟΛ, γρήγορη εκτέλεση φάουλ για τον Αλικυρναϊκό και αλλαγή του παιχνιδιού στην απέναντι πλευρά με αποδέκτη τον Ρισβά, προσποίηση και πλασέ στην απέναντι γωνία και 2-1.
43΄αδυναμο σουτ του Παπαδόπουλου, στην αγκαλιά του Χολέβα.
44΄σέντρα του Βασιλείου στο δεύτερο δοκάρι, ο Ρισβάς θα κατεβάσει τη μπάλα και θα κάνει το σουτ, με τα πόδια θα απόκρουση ο Μπράτσικας στη γωνία του.
45΄γεμισμα στην περιοχή του Αστέρα, αδράνεια της άμυνας να απομακρύνει τη μπάλα, σουτ από πλεονεκτική θέση του Παπανικολάου ψιλά άουτ.
56΄σουτ από πλάγια θέση Μιχαλόπουλου Ι-Ν άουτ.
63΄σουτ Στέφανου Τριφιάτη Σ. άουτ.
82΄εκτέλεση φάουλ Παπαδόπουλου, κεφαλιά Ζωγράφου άουτ.
90΄ΓΚΟΛ, κλέψιμο Ρισβά και γύρισμα στην περιοχή, με πλάσε ο Κουλογιάννης θα κάνει το τελικό 3-1.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Καλύβας και Κανταρέλος.
Αλικυρναϊκός: (Σταμάτης Σαρρής) Χολέβας, Φούντας Δ., Ψαθάς, Παπανικολάου (64΄Κουλογιάννης), Τριφιάτης Σ., Πασπαλιάρης, Φούντας Α., Λάτσος, Τριφιάτης Γ., Βασιλείου (85΄Υζειράι), Ρισβάς (90΄Κέσκος).
Αστέρας Μεσολογγίου: (Δημήτρης Ξηρός) Μπράτσικας, Κοκώρης, Σταμάτης, Κοϊνης, Μιχαλόπουλος Ι-Ν (85΄Παππάς Κ.), Γαντζούδης, Μιχαλόπουλος Ι-Δ (74΄Ζωγράφος), Ναούμης, Κουφός (74΄Δενδρινός), Μαντέλος, Παπαδόπουλος.
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »