Τελευταια Νεα

11 Νοε 2016

Χρήστος Ζαπάντης: Επιβεβλημένη η λύση της συνεργασίας με τον Όμηρο

Με ανακοίνωσή του ο πρώην τεχνικός του Ομήρου Νεοχωρίου Χρήστος Ζαπάντης τονίζει πως ήταν επιβεβλημένη η λύση της συνεργασίας με την ομάδα λόγω διαφωνίας σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα που αφορούσε τη σωστή λειτουργία της ομάδα. Ο νεαρός τεχνικός ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και ευχήθηκε στον Όμηρο να εκπληρώσει τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η λύση της συνεργασίας μας με τον 'Ομηρο ήταν επιβεβλημένη καθώς υπήρξε τον τελευταίο καιρό διαφωνία σε ένα συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα για τη σωστή λειτουργία της ομάδας. Εξου και η λύση μια μέρα πρίν απο ένα σημαντικό παιχνίδι.
Αυτά όμως συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και οι προπονητές έρχονται και παρέρχονται.
Να ευχαριστήσω απ'τα βάθη της καρδιάς μου τη διοίκηση του Ομηρου για τη μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε όπως και τους μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστές μου για την άψογη και επαγγελματική συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ να είναι δυνατοί και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Τέλος να ευχηθώ στην ομάδα να έχει καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και να εκπληρώσει τους στόχους της με απόλυτη επιτυχία.


Με τιμή
Ζαπάντης Χρήστος
« PREV
NEXT »