Τελευταια Νεα

30 Νοε 2016

Κρατάει μόνο τη νίκη

Ο Παναιτωλικός κέρδισε με 1 – 0 τον Πανθρακικό στο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της φάσης των Ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι κοντά στην πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού. Η νίκη είναι το μοναδικό που κρατάει η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, καθώς η εμφάνισή της ήταν μέτρια και δεν «κράτησε» τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. 
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 12ο λεπτό όταν ο Ρουσσάκης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Ουάρντα ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 1 – 0. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο Λεντέσμα απείλησε έχοντας ένα σουτ στο δοκάρι και ένα άουτ με το 1 – 0 να παραμένει σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός είχε κάποιες φάσεις με Λεντέσμα, Τομανέ και Κλέσιο να μη νικάνε το Γκαραβέλη και χωρίς να απειληθεί κράτησε το 1 – 0 που του δίνει ελπίδες πρόκρισης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κριστιάνο, Ρότσα, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Πάουλο (70΄ Βασιλούδης), Ουάρντα (76΄ Γιαννιώτης), Κλέσιο, Λεντέσμα (62΄ Κουτρομάνος), Τομανέ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Μυρθιανός, Πετρούσης (67΄ Γκιντίδης), Γαβριηλίδης, Ρομπέρ (77΄ Φουρκάν), Ρουσσάκης, Ψάλτης, Μήλιος, Κουσίδης (63΄ Μπεκατώρος), Χαλκιαδάκης.
« PREV
NEXT »