Τελευταια Νεα

7 Νοε 2016

Μεγάλη νίκη για την Κανδήλα στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αλυζιακό

Ο Α.Ο. Κανδήλας ήταν ο μεγάλος νικητής στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αλυζιακό, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 3 - 1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Κανδήλας που έφτασε τους 10 βαθμούς και υποχρέωσε τον Αλυζιακό στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι στο 4ο λεπτό με τον Άρη Αποστολάκη που από πλάγια θέση πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο και άνοιξαν το σκορ στο 17΄ με το Θ. Γιαννείο μετά από ασίστ του Κεραμίδα. Οκτώ λεπτά αργότερα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος εκτέλεσε φάουλ και ο Βαρδής ψηλότερα από όλους έπιασε την κεφαλιά κάνοντας το 2 - 0. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το Β. Λυγκώνη στο 30΄ και στο 34΄ είχαν μια ακόμα καλή φάση με το Β. Γεωργαλή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο Αλυζιακός πίεσε προσπαθώντας να μειώσει και τα κατάφερε στο 44΄. Ο Σκαρογιάννης εκτέλεσε φάουλ και ο Γ. Τριποτσέρης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 2 - 1. 
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 48΄ πήραν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Θ. Γιαννείος έκανε ασίστ στο Β. Γεωργαλή που έκανε το 3 - 1. Οι παίκτες του Αλυζιακού στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν με το Σ. Αποστολάκη να δημιουργεί ρήγματα στην άμυνα της Κανδήλας, αλλά με τις ευκαιρίες να χάνονται. Ο Α. Αποστολάκης σε τετ α τετ στο 68΄ πλάσαρε πάνω από το δοκάρι, ενώ και ο Κεραμίδας στο 73΄ είχε μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Η μεγάλη ευκαιρία του Αλυζιακού να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα χάθηκε στο 79΄. Ο Σ. Αποστολάκης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, όμως ο Α. Αποστολάκης έστειλε τη μπάλα άουτ και το 3 - 1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

φωτό: kandilatoxoriomas.blogspot.gr
« PREV
NEXT »