Τελευταια Νεα

1 Νοε 2016

Καταγγέλλει Ρεντίφη ο Αστέρας Μεσολογγίου


Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση ο Αστέρας Μεσολογγίου καταγγέλλει το διαιτητή Ρεντίφη για "φιλικές" σχέσεις με την ομάδα του Α.Ο. Παπαδατών στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Η ομάδα εμφανίζει και βίντεο στο οποίο όπως αναφέρει ο διαιτητής "κολλά το χέρι" με ποδοσφαιριστή της ομάδας των Παπαδατών και ζητάει να μην ξανασφυρίξει ποτέ ο συγκεκριμένος διαιτητής τον οποίο χαρακτηρίζει η ομάδα επικίνδυνο, ακατάλληλο, ανεπαρκή, χωρίς στοιχειώδη σεβασμό στα Σωματεία και στον αγώνα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το βίντεο:

Θέμα: «Έτσι εξηγούνται όλα!!!»

Κύριοι,

η ομάδα μας την Κυριακή 30 Οκτωβρίου αντιμετώπισε στο Ενωσιακό στάδιο Μεσολογγίου την ομάδα του Α.Ο. Παπαδατών με διαιτητή τον Ρεντίφη. Η ομάδα μας μετά το τέλος του αγώνα είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένα:

  • Έδειχνε πολύ εύκολα κίτρινες κάρτες στους ποδοσφαιριστές μας με αποτέλεσμα από το 55ο λεπτό του αγώνα να μας αφήσει με 10 παίχτες δείχνοντας τραβηγμένη δεύτερη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας Κουφό κι ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ του Αστέρα.
  • Είχε περίεργα «φιλικές» σχέσεις με τους παίχτες της αντίπαλης ομάδας.

Αυτό όμως που μας έκανε να βγούμε κυριολεκτικά από τα ρούχα μας ήταν ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ του (!!!) στην ισοφάριση των φιλοξενουμένων στο 88ο λεπτό του αγώνα, όταν «κολλάει πέντε» με παίχτη των φιλοξενούμενων, ο οποίος φεύγει από την ομάδα των συμπαιχτών του που πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους και πηγαίνει στο διαιτητή για τα … συγχαρητήρια!!! Το γεγονός είναι πρωτοφανές και εξηγεί τη συμπεριφορά του Ρεντίφη στον συγκεκριμένο αγώνα. Σας παραπέμπουμε στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=kcs-gWQsCNw και συγκεκριμένα στο 6.52 λεπτό του βίντεο για των λόγων μας το αληθές. Επίσης, είναι στη διάθεσή σας ολόκληρο το βίντεο του αγώνα για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Δεν επιθυμούμε να μην μας ξανασφυρίξει ο συγκεκριμένος διαιτητής. Επιθυμούμε να μην ξανασφυρίξει ΠΟΤΕ καμία ομάδα!!! Είναι επικίνδυνος, ακατάλληλος, ανεπαρκής, χωρίς στοιχειώδη σεβασμό στα Σωματεία και στον αγώνα τους!!! Αν ένας διαιτητής δεν μπορεί να είναι αμερόληπτος καλύτερα να μην διαιτητεύει καθόλου. Αυτό δεν είναι θέμα που αφορά μόνο τον Αστέρα. Αφορά όλες τις ομάδες όταν διαιτητής πανηγυρίζει γκολ ομάδας που διαιτητεύει! Αναμένουμε τις αποφάσεις σας για τις οποίες θα θέλαμε να μας ενημερώσετε.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επεξήγηση.

              Με τιμή 

     Ο πρόεδρος                                        Η γενική γραμματέας

   Παν. Σταμάτης                                          Μαρία Σταμάτη
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.