Τελευταια Νεα

22 Νοε 2016

Εδραιώνεται στις πρώτες θέσεις η Αναγέννηση Ρίγανης...4 - 2 στα Σαρδίνια

Η Αναγέννηση Ρίγανης κέρδισε με 4 - 2 τον ΠΑΣ Πυραμίς στα Σαρδίνια και με 15 βαθμούς βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Γ΄ Κατηγορίας απέχοντας 4 από την κορυφή και 2 από τη 2η θέση. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα της Ρίγανης έμεινε πίσω στο σκορ με 2 - 0, όμως ανέτρεψε την εις βάρος της κατάστασηη και προηγήθηκε με 3 - 2 στο ημίχρονο, ενώ "κλείδωσε" τη νίκη στο 53ο λεπτό.
Στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Τσακανίκας που ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ και στο 21΄ ο Φώτης Μπεκιάρης έκανε το 2 - 0. Η ομάδα της Ρίγανης έκανε την ολική ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά στο φινάλε του ημιχρόνου. Στο 39΄ ο Θανάσης Β. Σαμαράς με δυνατό διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2 - 1, ο Γιάννης Παχής με ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε στο επόμενο λεπτό και στο 44΄ μετά τη σέντρα του Χρήστου Παππά ο Δημήτρης Κουτρομάνος με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2 - 3. Το τελικό 2 - 4 διαμόρφωσε στο 53ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι ο Φώτης Πρίτσης.

ΠΑΣ ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ (Π. Ευαγγελόπουλος): Φωλιάς, Ζίωγας Α., Ζαρμακούπης, Σουφλής, Γιώτης, Αρσένης (58’ Γιώτης Κ.), Yzeiras, Παπανίκος (83’ Ζιώγας Γ.), Μπεκιάρης, Τσακανίκας, Παλιούρας (46’ Ζιώγας Δ.)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ (Γεράσιμος Γραμμένος):
Ν. Χαραλάμπους, Χ. Παππάς, Ν. Παχής (80’ Κουτρομάνος Π.), Φ. Πρίτσης, Α. Σαμαράς, Γ. Θεοδώρου, Δ. Κουτρομάνος, Μ. Nikolla (83’ Θεοδώρου Απόστ.), Κ. Παλαιοπάνος (73’ Σκεπετάρης Δ.), Φ. Πρίτσης, Ι. Παχής.



Η ομάδα της Ρίγανης με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον ΠΑΣ Πυραμίς και ευχήθηλε στην ομάδα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.


Αναλυτικα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναγέννησης Ρίγανης, οι Ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία, αισθάνεται την υποχρέωση και την ανάγκη να εκφράσει ομόφωνα  τις ευχαριστίες του προς την ομάδα του ΠΑΣ ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΗΝΙΩΝ για την φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά προς την ομάδα μας και υποσχόμαστε πως θα έχουν ανάλογη αντιμετώπιση και στο ματς του δευτέρου γύρου στο γήπεδο της Αναγέννησης Ρίγανης.

Ευχόμαστε καλή πορεία και συνέχεια στο πρωτάθλημα της Κατηγορίας στην ομάδα του Πας Πυραμίς Σαρδηνίων.
« PREV
NEXT »