Τελευταια Νεα

5 Νοε 2016

Επιστροφή στις νίκες για τον Αχελώο... 4 - 2 τον Α.Ο. Χάλκειας

Στις νίκες επέστρεψε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου που κέρδισε στην έδρα του τον Α.Ο. Χάλκειας με σκορ 4 - 2. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Γιώργου Ζήκου έφτασε στους 13 βαθμούς, ενώ ο Α.Ο. Χάλκειας έμεινε στους 9.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πανομοιότυπες φάσεις να σκοράρουν χωρίς να τα καταφέρουν στο 7΄ και στο 27΄ και πήραν τελικά το προβάδισμα στο 33΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Λάμπρος Ζαλοκώστας και αξιοποίησε ο Βασίλης Αλεξάκης. Τρία λεπτά αργότερα ο Λάμπρος Ζαλοκώστας με κοντινό πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Αχελώο και το 2 - 0 ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 62΄ ο Αχελώος φάνηκε να "καθαρίζει" το παιχνίδι, καθώς ο Καραλής με μακρινό σουτ έκανε το 3 - 0. Όμως ο Γιαβρούτας με πέναλτι στο 70΄ και με πλασέ στο 75΄ μείωσε σε 3 - 2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 87΄ ο Λάμπρος Ζαλοκώστας διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 4 - 2, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Συσοβίτη από δεξιά ο Πελεκάνος ανενόχλητος πιάνει την κεφαλιά που φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
27΄ Σέντρα του Συσοβίτη από δεξιά ο Λάμπρος Ζαλοκώστας ανενόχλητος έπιασε κεφαλιά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
29΄ Κάθετη του Γιαβρούτα στο Δημαρά που κάνει διαγώνιο σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
33΄ Γκολ. Ο Λάμπρος Ζαλοκώστας ανατρέπεται από το Γκιάτα και ο Κέκελος υποδεικνύει το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Αλεξάκης που ευστοχεί για το 1 - 0.
36΄ Γκολ. Συρτό σουτ του Πελεκάνου ο Διαμαντόπουλος προσπαθεί να διώξει, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και ο Λάμπρος Ζαλοκώστας με πλασέ κάνει το 2 - 0.
43΄ Σουτ του Πελεκάνου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Γκιάτας.
49΄ Κάθετη πάσα του Καλαβριζιώτη στο Βαλή που σούταρε άουτ.
52΄ Κάθετη πάσα του Συσοβίτη στο Λάμπρο Ζαλοκώστα που σουτάρει άουτ.
62΄ Γκολ. Σουτ του Καραλή έξω από την περιοχή και αριστερά η μπάλα στο "παραθυράκι" του Γκιάτα για το 3 - 0.
70΄ Γκολ. Ανατροπή του Γιαβρούτα από τον Τσιλίκα ο Κέκελος δείχνει πέναλτι. Ο Γιαβρούτας ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 - 1.
75΄ Γκολ. Ο Γιαβρούτας κερδίζει τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με πλασέ μειώνει σε 3 - 2.
87΄ Γκολ. Σέντρα από αριστερά του Στάθη Ζαλοκώστα ο Λάμπρος Ζαλοκώστας με κεφαλιά κάνει το 4 - 2 με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Τσιλίκας, Σαγάνας Γ., Μπαμπάτσικος, Μπακογιάννης, Αλεξάκης, Μπούσγος, Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Λ., Πελεκάνος (69΄ Ζαλοκώστας Ε.), Συσοβίτης (78΄ Καπώνης), Καραλής (63΄ Ρουσογιάννης).

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκιάτας, Διαμαντόπουλος, Βαλής, Πέττας, Μυλωνάς, Αδραχτάς, Ψυχογιός, Κάκκος, Καλαβριζιώτης (69΄ Δεδούσης (89΄ λ.τ. Κυρίτσης)), Γιαβρούτας, Δημαράς (50΄ Μπίμπας).
« PREV
NEXT »