Τελευταια Νεα

26 Νοε 2016

Μεγάλη νίκη για τη Φλόγα...4 - 0 τον Α.Ο. Χάλκειας στο Αντίρριο

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Φλόγα Παλαιομάνινας που επιβλήθηκε στο γήπεδο του Αντιρρίου του Α.Ο. Χάλκειας με 4 - 0. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη έπιασε πολύ καλή απόδοση και έφτασε σε μια άνετη νίκη που την έφερε στους 19 βαθμούς.
Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκαπεντάλεπτο η Φλόγα ανέβασε στροφές και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με το Γκιάτα όμως να αντιδρά σωστά και να κρατάει το μηδέν. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και έφτασαν σε τέσσερα τέρματα. Στο 56΄ ο Νάκος με σουτ άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά αργότερα ο Χριστόπουλος εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Ξευγένη και έκανε το 0 - 2. Το σουτ του Βαλή στο 63΄ πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι και στο 69΄ η Φλόγα "καθάρισε" το παιχνίδι. Ο Πιστιόλης έκλεψε τη μπάλα από το Γκιάτα που προσπάθησε να ντριμπλάρει και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 0 - 3. Το τελικό 0 - 4 έκανε ο Νάκος με φαλτσαριστό σουτ στο 90΄.


Το φιλμ του αγώνα.


23΄ Σουτ του Νάκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδιωξε εντυπωσιακά ο Γκιάτας.
25΄ Σέντρα του Νάκου από αριστερά ο Νταλαπέρας με πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.
27΄ Πάσα Νάκου στον Ξευγένη που μέσα από την περιοχή σούταρε και έδιωξε ο Γκιάτας.
31΄ Συνδυασμός Νάκου με Καρύμπα ο δεύτερος από το ύψος της περιοχής σούταρε πάνω από το δοκάρι.
40΄ Σουτ του Πιστιόλη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Γκιάτας.
56΄ Γκολ. Γέμισμα του Καρύμπα οι αμυντικοί δε διώχνουν καλά και η μπάλα στρώνεται στο Νάκο που με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκιάτα για το 0 - 1.
59΄ Γκολ. Ο Ξευγένης βγαίνει στην αντεπίθεση, μπαίνει από δεξιά στην περιοχή και πασάρει στο Χριστόπουλο που με κοντινό πλασέ κάνει το 0 - 2.
63΄ Φαλτσαριστό σουτ του Βαλή λίγο πάνω από το δοκάρι.
69΄ Γκολ. Λάθος του Γκιάτα ο Πιστιόλης κλέβει τη μπάλα και σε κενή εστία κάνει το 0 - 3.
87΄ Σέντρα Καλαβριζιώτη προβολή του Ψυχογιού η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
90΄ Γκολ. Ο Νάκος μπαίνει από αριστερά και με φαλτσαριστό σουτ στέλνει τη μπάλα να βρει στο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα για το 0 - 4.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκιάτας, Κάπο, Διαμαντόπουλος, Πέτσας, Μπίμπας (73΄ Μυλωνάς), Αδραχτάς, Βαλής (73΄ Κυρίτσης), Κάκκος (70΄ Ψυχογιός), Καλαβριζιώτης, Γιαβρούτας, Δαδάνης.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης):
Διαμαντής, Γκουτσέλης, Νταλαπέρας, Στριμένος (59΄ Παναγιωτόπουλος Π.), Ντζιμάνης (68΄ Ψηφής), Καντάνης, Ξευγένης (73΄ Μήκας), Χριστόπουλος, Πιστιόλης, Νάκος, Καρύμπας.
« PREV
NEXT »