Τελευταια Νεα

12 Νοε 2016

Νίκη με 3-1 Αλικυρναϊκού επί της ΑΕ Οινιαδών

Νίκη με ανατροπή για τον Αλικυρναϊκό επί της ΑΕ Οινιαδων με 3-1 για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, στην επιστροφή στον πάγκο της ομάδα του Αγίου Θωμά Σταμάτη Σαρρή.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Αλικυρναϊκού και προηγήθηκαν στο 21΄με σουτ του Σένια από πλάγια θέση και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα 0-1.
Εννέα λεπτά αργότερα (30΄) οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Γιώργου Τριφιάτη στην περιοχή από τον Μπότα θα κερδίσουν το πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βασιλείου και θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους θα έρθει και πάλι από τα έντεκα βήματα στο 65΄, ο Στέφανος Τριφιάτης θα τσιμπήσει την μπάλα με τον Γκάϊδά να ανατρέπει τον παίκτη του Αλικυρναϊκού και να καταλογίζετε το πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ζέρβας και θα κάνει το 2-1.
Για να έρθει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (93΄) ο νεοεισελθών Φιλόπουλος με πλασέ σε κενή εστία μετά από πάσα του Γιώργου Τριφιάτη να διαμορφώσει το τελικό 3-1.
Τρία δοκάρια είχαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ένα για τους γηπεδούχους στο 18΄ με τον Πασπαλιάρη, και δυο για τους φιλοξενούμενους, στο 40΄με τον Αμπλιανίτη και στο 50΄ με τον Συρροκώστα.
Το φιλμ του αγώνα:
3΄κόρνερ του Βασιλείου, κεφαλιά Λάτσου άουτ.
8΄σκαφτώ σουτ του Γιώργου Τριφιάτη σε κόρνερ ο Γκάϊδάς.
10΄ο Τσιλιγιάννης θα προλάβει και θα διώξει την μπάλα σε γύρισμα πριν τον Αμπλιανίτη.
12΄γυρισμα του Βασιλείου στην περιοχή, με τον Στέφανο Τριφιάτη να μην πιάνει γεμάτα το πλασέ.
18΄φαση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, πλασέ του Πασπαλιάλη στο οριζόντιο δοκάρι.
21΄ΓΚΟΟΛ, σουτ του Σένια από πλάγια δεξιά, η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στο βάθος της εστίας 0-1.
30΄ΓΚΟΟΛ, κερδισμένο πέναλτι για τον Αλικυρναϊκό σε ανατροπή του Γιώργου Τριφιάτη από τον Μπότα, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βασιλείου ισοφαρίζοντας σε 1-1.
38΄διπλη ευκαιρία σε ισάριθμα σου του Βασιλείου με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
40΄σέντρα του Βλαχάκη, κεφαλιά Αμπλιανίτη στο οριζόντιο δοκάρι.
43΄σούτ του Κουλογιάννη απομακρύνει σε κόρνερ ο Γκάϊδάς, σε αυτή την φάση ο παίκτης του Αλικυρναϊκού θα τραυματιστεί (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) και θα αντικατασταθεί.
50΄σέντρα σουτ του Συρροκώστα με την μπάλα να σταματαει στο οριζόντιο δεκάρι.
53΄σουτ του Γιώργου Τριφιάτη, με διπλή προσπάθεια θα μαζέψει ο Γκάϊδας.
54΄σουτ του Λάτσου ψηλά άουτ.
55΄σουτ Σένια από θέση τετ τα τετ άουτ.
56΄γυρισμα του Ρισβά στην περιοχή, προβολή Σαλονίτη, παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ, σε κόρνερ η μπάλα.
57΄σουτ του Γιώργου Τριφιάτη θα μαζέψει ο Γκάϊδας.
65΄ΓΚΟΟΛ, δεύτερο κερδισμένο πέναλτι στο παιχνίδι για τον Αλικυρναϊκό σε ανατροπή του Στέφανου Τριφιάτη από τον Γκάϊδα, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ζέρβας και θα κάνει το 2-1.
77΄ατομική προσπάθεια από αριστερά του Βασιλείου, γύρισμα στο ύψος της περιοχής στο Ρισβά, αυτός θα βρει τον Γιώργο Τριφιάτη το σουτ του οποίου θα περάσει ψηλά άουτ.
78΄σουτ του Στέφανου Τριφιάτη μέσα από την περιοχή και πλάγια, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
82΄σουτ του Λάτσου στην αγκαλιά του Γκάϊδα.
85΄γυρισμα του Ρισβά στο ύψος του πέναλτι στον Κέσκο το σουτ του οποίου θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Γκάϊδας.
93΄ΓΚΟΟΛ, ατομική προσπάθεια από δεξιά του Γιώργου Τριφιάτη, πάσα στο ύψος της μικρή περιοχής στον αφύλακτο Φιλόπουλο, με πλασέ θα κάνει το τελικό 3-1.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Λιαλιαμπής και η κ.α Μαρκουτσά.
ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Τσιλιγιάννης, Φούντας Δ., Ψαθάς, Ζέρβας, Τριφιάτης Σ., Πασπαλιάρης, Τριφιάτης Γ., Λάτσος, Κουλογιάννης (45΄λ.τ Κέσκος), Βασιλείου Κ. (90΄Φιλόπουλος), Ρισβάς (88΄Υζεράϊ).
ΟΙΝΙΑΔΕΣ: (Κώστας Λιαπίκος) Γκάϊδας, Βλαχάκης, Λάκκας, Μπότας, Σαλονίτης, Μιχάλης, Διονάτος (71΄Jonuzi), Συρροκώστας (67΄Βασιλείου), Αμπλιανίτης, Παππάς, Σένια (83΄λ.τ Λιακάκης).
http://aitosports.gr/
« PREV
NEXT »