Τελευταια Νεα

27 Νοε 2016

Νίκη για ΑΕ Αγ.Δημητρίου με 2-1 επί της ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

Νικήτρια με σκόρ 2-1 αναδείχτηκε η Ένωση Αγίου Δημητρίου στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου, στο ντέρμπι κορυφής με την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς για τον Α΄όμιλο της Γ’ ΕΠΣΝΑ.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκόρ απο το γκόλ του Κόντου στο 26′ και με δύο γκόλ στο 42΄με τον Παπαντωνίου και στο 44′ με τον Παχή να πάνε με προβάδισμα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 70′ δεν είδαμε κάτι αξιόλογο με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στο τελευταίο εικοσάλεπτο για την ανατροπή χωρίς να τα καταφέρουν.
Με την νίκη αυτή η ομάδα του Γιώργου Γκούβελου παίρνει κεφάλι στον πίνακα της βαθμολογίας αφήνοντας ένα βαθμό πίσω, στην δεύτερη θέση την αντίπαλη ομάδα της Παλαιοπαναγιάς.
Διαιτητές: Καλυβόπουλος, Μιζάλου, Λ.Καραπιπέρης.
Γκόλ και σπουδαιότερες φάσεις:
2′ Αντεπίθεση με τον Κόντο να σπάει την μπάλα δεξιά στον Λαουρδέκη που σουτάρει άουτ
8′ Συρτό σούτ του Κουτρομάνου μπλοκάρει ο Παπαθανασόπουλος
11′ Ο Στεφανόπουλος βγάζει τον Παπαντωνίου απέναντι απο τον Μαρκόπουλο που προσπαθεί να τον πλασάρει απο πάνω αλλά η μπάλα φεύγει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
26′ ΓΚΟΛ: Ο Κοντος γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα για το 0-1
35′ Ο Στεφανόπουλος βγάζει την σέντρα και ο Παπαντωνίου απο πλάγια σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
42′ ΓΚΟΛ: Εκτέλεση κόρνερ απο δεξιά με τον Παχή, ο Στεφανόπουλος δεν βρίσκει καλά την μπάλα στην προσπάθεια του να πλασάρει, που φτάνει τελικά στον Παπαντωνίου που με σούτ απο κοντά την στέλνει στα δίχτυα για το 1-1
44′ ΓΚΟΛ: Ο Παχής με εκτέλεση φάουλ φέρνει την μπάλα στην περιοχή, αυτή παίρνει ύψος και ξεγελάει τον Μαρκόπουλο καταλήγοντας στα δίχτυα του για το 2-1.
46′ Σούτ του Λαουρδέκη η μπάλα φεύγει ελάχιστα δίπλα απο το κάθετο δοκάρι.στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
74′ Σέντρα του Λάππα απο δεξιά ο Ράμμος με ωραία ενέργεια απελευθερώνεται και σουτάρει με την μπάλα να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
78′ Σούτ απο την γωνία της περιοχής αριστερά του Ράμμου και εντυπωσιακή απόκρουση του Παπαθανασόπουλου.
90+ Ο Ψυλιάς στην γωνία της μικρής περιοχής απέναντι απο τον Μαρκόπουλο, βρίσκεται στο έδαφος πρίν προλάβει να πλασάρει με τον διατητή Καλυβόπουλο κοντά στην φάση να χρεώνει με θέατρο και κάρτα τον επιθετικό των γηπεδούχων.
Ένωση Αγίου Δημητρίου: Παπαθανασόπουλος, Παπούτσης (27′ Μαυροφρύδης), Βέρμπης, Δημητρίου, Ζαγγανάς, Μπάρμπας, Καρφής (85′ Ψυλιάς), Παχής, Παπαντωνίου (90′ Μπάκας), Στεφανόπουλος, Κουτρομάνος
Α.Ε Παλαιοπαναγιάς: Μαρκόπουλος, Ράμμος, Σ.Μυλωνάς, Παπαντώνης, Χ.Μυλωνάς, Σωτηρόπουλος, Λαουρδέκης, Τσούμας, Κόντος, Κατσαμπας, Λάππας
http://www.agrinio24.com/
« PREV
NEXT »