Τελευταια Νεα

10 Νοε 2016

Τεράστια πρόκριση για Αχελώο...2 - 1 την Κ20 του Παναιτωλικού

Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου έκανε τη μεγάλη έκπληξη στη φάση των "16" του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ αποκλείοντας την Κ20 του Παναιτωλικού με σκορ 2 - 1 στην παράταση. Ο κανονικός αγώνας έληξε με σκορ 1 - 1 και στην παράταση το γκολ του Δήμου Πελεκάνου έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Γιώργου Ζήκου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε σε δύσκολες συνθήκες λόγω της δυνατής βροχόπτωσης με τον Παναιτωλικό να μπαίνει για να πιέσει. Ο Αχελώος με σωστή αμυντική λειτουργία "θωράκισε" την εστία του Τσιλίκα και στο 23΄ πήρε το προβάδισμα. Ο Άκης Καραλής εκτέλεσε φάουλ και ο Σταματόπουλος δεν εκτίμησε καλά την πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε μέσα από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα. Η μεγάλη ευκαιρία του Παναιτωλικού να οσοφαρίσει πριν το ημίχρονο χάθηκε στο 42΄ με το Γκασούκα να νικιέται από τον Τσιλίκα. Στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός σκόραρε με το Μανωλάκη, όμως η φάση σταμάτησε νωρίτερα με υπόδειξη του Ντζάνη για επιθετικό φάουλ.
Στο 55΄ ο Τασιούλης με κοντινή κεφαλιά έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Σταματόπουλου στο φάουλ του Καραλή σε μια σημαντική ευκαιρία των γηπεδούχων. Η ισοφάριση για την Κ20 του Παναιτωλικού ήρθε στο 69΄ με το Νταλακούρα να κάνει το γύρισμα και τον Πριόνα με προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Καββαδίας στο 75΄ νικήθηκε από τον Τσιλίκα και το 1 - 1 παρέμεινε ως το τέλος με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην παράταση.
Στο 97΄ ο Κουτρούλης δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν κάνοντας σωτήριο τάκλιν στο Γκασούκα που ήταν απέναντι στον Τσιλίκα και ένα λεπτό αργότερα ο Αχελώος έκανε το 2 - 1. Ο Γιαννιώτης γύρισε τη μπάλα στο Σταματόπουλο που στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα να κοντράρει στο Δήμο Πελεκάνο και να καταλήξει στα δίχτυα. Ο Τσιλίκας κράτησε το 2 - 1 διώχνοντας με τα πόδια σε κόρνερ το σουτ του Παρρά στο 112΄ και ο Αχελώος κράτησε τη νίκη και τη μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Τσιγγάρα έξω από την περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ.
18΄ Κόρνερ του Παρρά ο Τασιούλης έπιασε την κεφαλιά που κατάληξε όμως εύκολα στα χέρια του Τσιλίκα.
23΄ Γκολ. Ο Άκης Καραλής εκτελεί απευθείας φάουλ ο Σταματόπουλος κάνει λάθος εκτίμηση και η μπάλα περνάει μέσα σπό τα χέρια του καταλήγοντας στα δίχτυα.
36΄ Γύρισμα του Τασιούλη από αριστερά ο Ζαρκανίτης προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ πριν γίνουν επικίνδυνοι οι παίκτες του Παναιτωλικού που ήταν σε θέση βολής.
42΄ Γέμισμα του Μανωλάκη ο Γκασούκας βγαίνει τετ α τετ με τον Τσιλίκα, πλασάρει και διώχνει με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Αχελώου.
45+1΄ Κόρνερ του Νταλακούρα ο Μανωλάκης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως νωρίτερα ο Ντζάνης έχει υποδείξει επιθετικό φάουλ.
55΄ Κόρνερ του Μανωλάκη ο Τασιούλης από κοντά με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
60΄ Φάουλ του Άκη Καραλή η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.
69΄ Γκολ. Σέντρα του Νταλακούρα ο Πριόνας με προβολή κάνει το 1 - 1.
75΄ Κάθετη πάσα του Παρρά στον Καββαδίά που από αριστερα σε τετ α τετ με τον Τσιλίκα πλασάρει και διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αχελώου.
86΄ Σέντρα του Μανωλάκη από αριστερά ο Παρράς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
97΄ Ο Γκασούκας βγαίνει απέναντι στον Τσιλίκα, όμως ο Κουτρούλης με αυτοθυσία κάνει το τάκλιν, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στον Τσιλίκα.
98΄ Γκολ. Γύρισμα του Γιαννιώτη στο Σταματόπουλο που διώχνει πάνω στον Πελεκάνο με τη μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα για το 2 - 1.
112΄ Σουτ του Παρρά έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ ο Τσιλίκας.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Τσιλίκας, Κουτρούλης, Κοκοσούλας, Μπακογιάννης, Αλεξάκης, Ζαρκανίτης, Σαγάνας Μ. (79΄ Ζαλοκώστας Λ.), Καπώνης (68΄ Μπούσγος), Πελεκάνος, Συσοβίτης, Καραλής (68΄ Ζαλοκώστας Ε.).

Κ20 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Χρήστος Κουτσοσπύρος): Σταματόπουλος, Πριόνας, Μανωλάκης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης Δ., Τσιγγάρας (104΄ Κούστας), Μπελεβώνης, Νταλακούρας, Γκασούκας, Παρράς, Τασιούλης (63΄ Καββαδίας Δ.).
« PREV
NEXT »