ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

20 Νοε 2016

Νίκη εκτός για ΑΕΚ ....Ελπίδες - ΑΕΚ Αγίου Κων/νου 0-2

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ΑΕΚ απέναντι στην νεανική ομάδα των Ελπίδων Αγρινίου, νίκησε 2-0 και συγκατοικεί πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με την Θύελλα, για τον Β΄όμιλο της Β΄ ΕΠΣΝΑ.
Το σκόρ άνοιξε νωρίς στο 14΄ με τον Αντωνόπουλο να κάνει το γέμισμα στην περιοχή και ο Γιάννης Νικολόπουλος με ωραίο κατέβασμα με το στήθος και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα του Προβίδα. Η ΑΕΚ συνέχισε να πιέζει και στο 29΄ διπλασιάζει το σκόρ με τον Κώστα Νικολόπουλο να πιάνει φαλτσαριστό σούτ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Προβίδα.Οι Ελπίδες είχαν οριζόντιο δοκάρι στο 32΄απο εκτέλεση φάουλ του Καζαντζή.
Στο Β΄ ημίχρονο οι Ελπίδες πήραν τα ηνία του αγώνα προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο γκόλ, αλλά η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ για έναν ακόμη αγώνα εκμηδένιζε κάθε πιθανό κίνδυνο για την εστία του Τσιάμη και με αντεπιθέσεις είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει τον δείκτη του σκόρ
Διαιτητές: Θεοφίλης, Μπρέσιακας, Ταλιούρας
Κυριότερες φάσεις και γκόλ:
5′ Κεφαλιά του Ροδίτη η μπάλα πάνω απο το δοκάρι άουτ
14΄ ΓΚΟΛ: Ο Αντωνόπουλος απο δεξιά λίγο πάνω απο το κέντρο γεμίζει στην περιοχή, ο Γιάννης Νικολόπουλος κατεβάζει την μπάλα με το στήθος και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.
29′ ΓΚΟΛ: Ο Ζιάκκας υπο πίεση στρώνει την μπάλα στον Κώστα Νικολόπουλο που πιάνει μονοκόματο φαλτσαριστό σούτ στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Προβίδα.
32′ Εκτέλεση φάουλ του Καζαντζή απο δεξιά και πλάγια η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
43′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Καζαντζή μπλοκάρει ο Τσιάμης.
44΄ Σούτ του Αντωνόπουλου η μπάλα φεύγει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
55′ Κόρνερ του Ζιάκκα κεφαλιά του Αντωνόπουλου άουτ
58′ Εκτέλεση φάουλ του Ζιάκκα ο Αντωνόπουλος και πάλι κεφαλιά άουτ.
69′ Εκτέλεση φάουλ απο τον Μακρυγιάννηκεφαλιά του Στεργίου η μπάλα άουτ
78′ Εκτέλεση φάουλ απο τον Καζαντζή, αποκρούει ο Τσιάμης και ο Δελημήτσος πιάνει την κεφαλιά άουτ.
84΄ Κάθετη του Μακρή στον Ζιάκκα που σουτάρει απο την γωνία της μικρής περιοχής στην εξωτερική πλευρά των δικτύων άουτ.
87′ Σούτ του Μακρή μέσα απο την περιοχή και ο Προβίδας αποκρούει με τα πόδια.
90+ Πλασέ του Ζιάκκα περνάει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι.
Ελπίδες Αγρινίου: (Παναγιώτης Τάγκαλος) Πρόβίδας, Τσέλιος(56΄Ντόκας), Ζήσης , Τσακανίκας, Μακρυγιάννης, Δελημήτσος, Κολύδας(60′ Στεργίου), Μανθόπουλος(80′ Μπαιρακτάρης), Δ.Γκοργκόλης, Καζαντζής, Κατσιώρης
ΑΕΚ Αγ.Κωνσταντίνου: (Αποστόλης Μπαλτούμας) Τσιάμης, Κατσιμπίνης, Χολιασμένος, Κολοβάκης, Ροδίτης, Μαντόγλου, Κ.Νικολόπουλος(81′ Γράψας), Αντωνόπουλος, Πελέκης(55΄Μακρής), Ζιάκκας, Ι.Νικολόπουλος(85΄Σαπλαούρας).
http://www.agrinio24.com/
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »