ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

13 Νοε 2016

Σπουδαία νίκη για Θύελλα Αγ,Ανδρέα ...ΠΑΟΚ Καλυβίων - Θύελλα 0-2

Σε ένα δυνατό παιχνίδι η ευχάριστη έκπληξη του Β΄Ομίλου Θύελλα Αγίου Ανδρέα επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ Καλυβίων στο ΕΜΙLEON με 0-2 και συνεχίζει την μάχη για τον τίτλο χωρίς συγκάτοικο στην κορυφή.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και έδειξαν τις διαθέσεις απο νωρίς όταν σε εκτέλεση φάουλ στο 12′ του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Σωτήρη Τασούλη ο Lilas με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.Και πρίν οι γηπεδούχοι συνέλθουν έρχεται ο Ζαπαντιώτης στο 21′ με σέντρα σούτ απο αριστερά να αιφνιδιάσει τον Σαμαρά και να βάλει την ομάδα του με δύο γκόλ μπροστά στο σκόρ.Ο ΠΑΟΚ με τον Κουτσοσπύρο μόνο στην κορυφή να προσπαθεί χωρίς βοήθειες έδειξε να αιφνιδιάζεται απο την εξέλιξη καθώς δεν αντέδρασε άμεσα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο τέλος του ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν ότι είναι η ομάδα που μπορεί πιο εύκολα απο τον αντίπαλο της να πετύχει και άλλο γκόλ.
Στην επανάληψη το σκηνικό άλαξε, ειδικά μετά την είσοδο του Μάκη Μπελεβώνη στο 68′, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μέτρα στο γήπεδο πιέζοντας για το γκόλ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι αλλά η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, η απόδοση του Μόσχου αλλά κυρίως η αστοχία των επιθετιών δεν έφερε αποτέλεσμα.
Οι δύο ομάδες τελείωσαν το μάτς με δέκα παίχτες.Αποβλήθηκαν για τους φιλοξνούμενους με δεύτερη κίτρινη στο 87′ ο Lilas και στο 89΄για τους γηπεδούχους επίσης με δεύτερη κίτρινη ο Βελέντζας
Διαιτητές: Β.Παναγιωτόπουλος, Κολοσιώνης, Βαλιάνος
Κυριότερες φάσεις και γκόλ:
7′ Εκτέλεση φάουλ απο τον Αυγέρη η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
10′ Κόρνερ απο αριστερά με τον Ζήση κεφαλιά του Ταταράκη η μπάλα φεύγει άουτ.
11′ Τετα α τετ του Τασούλη αποκρούει ο Σαμαράς.
12′ ΓΚΟΛ: Ο Τασούλης με εκτέλεση φάουλ απο δεξιά φέρνει την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Lilas και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1
21′ ΓΚΟΛ: Ο Ζαπαντιώτης έξω απο την περιοχή και αριστερά πιάνει το σούτ και αιφνιδιάζει τον Σαμαρά στέλνοντας για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα
26′ Σέντρα του Βαινά απο δεξιά, ο Βελέντζας με το κεφάλι στρώνει στον Γαντζούδη που φάτσα με τον Μόσχο στέλνει την μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
28′ Εκτέλεση φάουλ με τον Αυγέρη η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ
31′ Ατομική προσπάθεια του Τασούλη που πιάνει το σούτ έξω απο την περιοχή και η μπάλα περνάει δίπλα απο το κάθετο δοκάρι άουτ.
36′ Ο Ευαγγελόπουλος απο αριστερά με σέντρα σούτ στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
37′ Σέντρα σούτ του Ταταράκη απο δεξιά διώχνει δύσκολα ο Σαμαράς.
48′ Γυριστό συρτό σούτ του Κουτσοσπύρου αποκρούει ο Μόσχος και στην συνέχεια απομακρύνει ο Μπαρλίκας.
57′ Εκτέλεση φάουλ με τον Τασούλη ο Ταταράκης πιάνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι στέλνοντας την μπάλα άουτ.
65′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αυγέρη ο Μόσχος με δυσκολία πετάει την μπάλα κόρνερ.
66′ Ο Κουτσοσπύρος με ατομική προσπάθεια αποφέυγει δύο αμυντικούς και σουτάρει αλλά ο Μόσχος αποκρούει και πάλι.
70′ Ο Ταταράκης κλέβει την μπάλα απο τον Λιούλιο, μπάινει στην περιοχή απο πλάγια δεξιά και σουτάρει αλλά τον νικάει ο Σαμαράς διώχνοντας σε κόρνερ.
74′ Ο Μπελεβώνης με ατομική προσπάθεια αποφεύγει όποιον βρίσκει μπροστά του μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει τον Μόσχο, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
75′ Σέντρα του Αυγέρη, κεφαλιά του Κουτσοσπύρου η μπάλα καταλήγει άουτ.
85′ Κόρνερ απο δεξιά του Αυγέρη, ο Νταλαπέρας μέσα απο την μικρή περιοχή πιάνει την κεφαλιά με τον Μόσχο να κάνει την απόκρουση του αγώνα διώχνοντας σε κόρνερ.
88′ Κάθετη μπαλιά του Μπελεβώνη στον Βαινά που σεντράρει αμέσως στην απέναντι πλευρά με τον Παναγιωτόπουλο να πιάνει δυνατό σούτ στέλνοντας την μπάλα πάνω στο σώμα του Τζιντζέλη.
ΠΑΟΚ Καλυβίων: (Θόδωρος Βαινάς) Σαμαράς, Λιούλιος, Πατσαούρας(55′ Παναγιωτόπουλος), Μυλωνάς, Νταλαπέρας, Γανζούδης(68′ Μπελεβώνης), Βελέντζας, Μπλάνης, Κουτσοσπύρος, Αυγέρης,, Βαινάς.
Θύελλα Αγίου Ανδρέα: (Δημήτρης Λώλος) Μόσχος, Τσιτζέλης Αλ, Ευαγγελόπουλος, Νταραντούμης, Μπαρλίκας(73′ Τζιτζέλης Μ), Lilas, Ταταράκης, Ζήσης, Τασούλης(88′ Κρανιάς), Τσάμης, Ζαπαντιώτης(64′ Λάμπος)
Φωτογραφίες Γιώργος Πανταζόπουλος (kalyvia.gr)
http://www.agrinio24.com/
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »