Τελευταια Νεα

26 Οκτ 2016

Εφυγε με διπλό από το Αγγελόκαστρο ο Απόλλων Δοκιμίου

Ντέρμπι για γερά νεύρα στο Αγγελόκαστρο με την ομάδα του Δοκιμίου να φεύγει νικήτρια με σκόρ 1-2.

Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη είχε ευκαιρίες, πίεσε για το γκόλ ενώ οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν προς τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Αχελώος προηγήθηκε νωρίς με τον Συσσοβίτη στο 49' και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν βγήκαν για την ισοφάριση κάτι που πέτυχαν αρκετά νωρίς στο 56' με τον Χ.Κορομηλά και όσο περούσε η ώρα έδειχναν να είναι πιο κοντά στο γκόλ της νίκης, κάτι που κατάφεραν τελικά στο 88' με τον Θύμιο Αρκουμάνη
Το φίλμ του αγώνα: 10΄ Ο Τζωρτζόπουλος απο το ύψος του πέναλτι πιάνει το σούτ με την μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να περνάει κόρνερ 14' Σούτ του Πελεκάνου απο πλάγια αριστερά φεύγει άουτ. 17' Εκτέλεση φάουλ του Πελεκάνου η μπάλα χτυπάει στο τείχος και επιστρέφει στον ίδιο, νέο σούτ και πάλι κοντράρει στο τείχος και καταλήγει κόρνερ 23' Κόρνερ απο αριστερά του Συσσοβίτη, ο Μπούσγος πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στην συμβολή των δοκών. 42' Εκτέλεση κόρνερ του Φ.Κορομηλά απο αριστερά, ο Γιαννακάς προσπαθεί να πιάσει το ψαλιδάκι με την μπάλα να στρώνεται στον Τζωρτζόπουλο,αλλά το σούτ που πιάνει φεύγει μακριά απο την εστία. 43' Σούτ το Χ.Κορομηλά μπλοκάρει ο Μπούτιβας. 49' ΓΚΟΛ: Κάθετη του Μπαμπάτσικου στον Συσοβίτη που βγαίνει πίσω απο την άμυνα και με όμορφη προσπάθεια περνάει την μπάλα πάνω απο τον Θεοδωρακόπουλο ανοίγοντας το σκόρ. 53' Ατομική προσπάθεια απο δεξιά του Χ.Κορομηλά που μπάινει στην περιοχή και πιάνει το σούτ με την μπάλα να φεύγει παράλληλα με την εστία. 56' ΓΚΟΛ: Ο Φώτης Κορομηλάς απο δεξιά μπαίνει στην περιοχή και κάνει συρτή σέντρα με τον Χρήστο Κορομηλά να προλαβαίνει τον Μπούτιβα και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. 61' Ο Χονδρογιάννης απο αριστερά βρίσκει στην περιοχή τον Τζωρτζόπουλο που πιάνει μονοκόματο σούτ και στέλνει την μπάλα άουτ. 68' Σούτ το Α.Μπούτιβα μπλοκάρει ο Θεοδωρακόπουλος 72' Σούτ του Κοντοπάνου αποκρούει ο Μπούτιβας, η μπάλα φτάνει στον Φ.Κορομηλά νέο σούτ και αυτή την φοά μπλοκάρει ο Μπούτιβας. 73' Ο Γιαννακάς βρίσκεται απέναντι απο τον Μπούτιβα και πλασάρει, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει με τα πόδια. 87' Κόντρες ευνοούν τον Θύμιο Αρκουμάνη που βρίσκεται μόνος με τον Μπούτιβα, με τον τελευταίο να βγαίνει και πάλι νικητής αποκρούοντας με τα πόδια. 88' ΓΚΟΛ: Γέμισμα πρός την περιοχή ο Αρκουμάνης κατεβάζει ωραία την μπάλα και με πλασέ την στέλνει στα δίχτυα.

Αχελώος Aγγελοκάστρου (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας, Κουτρούλης, Μπαμπάτσικος (85' Καπώνης), Μπέτσικας (67' Μ.Σαγάνας), Μπούσγος, Αλεξάκης, Μπούτιβας, Ζαλοκώστας, Πελεκάνος, Συσσοβίτης (69' Γ.Σαγάνας), Κοκοσούλας. Απόλλων Δοκίμου (Θόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Μανουσάκης, Τζωρτζόπουλος (64' Κοντοπάνος), Γαρούφης, Δαλαγιώργος, Χονδρογιάννης, Καρτσακλής, Φ.Κορομηλάς,Γιαννακάς (75' Αρκουμάνης), Κοτρότσος, Χ.Κορομηλάς (69' Δάρλας)

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.