Τελευταια Νεα

15 Οκτ 2016

Νικηφόρο πέρασμα ΑΕΜ από Αιτωλικό

Εύκολο απόγευμα στο Αιτωλικού για την ΑΕΜ, που στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Άρη Αιτωλικού την όποια και νίκησε με σκορ 3-0.
Σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα ξεχαστεί γρήγορα από τους λίγους έτσι κι αλλιώς φιλάθλους που το παρακολούθησαν, επί το πλείστον φίλαθλοι από το Μεσολόγγι,  η ΑΕΜ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 37΄΄ με το Γαβρίνα να κάνει το 0-1. Το δεύτερο γκολ δεν θα αργήσει να έρθει για τους φιλοξενούμενους που στο 39΄ με τον Μιχαλόπουλο θα διπλασία σου τα τέρματα τους.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός θα πέσει, με την ΑΕΜ στο 77΄σε μια φάση που οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για οφσάιντ με τον Βασιλάρη θα κάνει το 0-3 κλειδώνοντας και την νίκη.
Το φιλμ του αγώνα:
5΄κάθετη πάσα Μιχαλόπουλου, σουτ Γαβρίνα άουτ.
8΄πασα του Βασιλάρη, σουτ του Μιχαλόπουλου αποκρούει ο Ροδάτος.
9΄σουτ Ζαχαράκη μπλοκάρει ο Ροδάτος.
11΄εκτελεση φάουλ στην περιοχή του Μιχαλόπουλου, ο Δενδρινός θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
13΄σουτ του Αλεξανδρόπουλου, μαζεύει ο Ζέρβας.
23΄γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ, σουτ του Γαβρίνα θα αποκρούσει για ακόμα μια φορά ο Ροδάτος.
25΄εκτέλση κόρνερ του Γιάννη, σουτ του Γιώργου Φράγκου με την μπάλα να περνάει ψιλά άουτ.
28΄αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη, στην θέση του τραυματία Αλεξανδρόπουλου θα περάσει ο Λύρος.
37΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ γέμισμα στην περιοχή του Δενδρινού, κεφαλιά πάσα του Μπαλαούρα, σουτ του Γαβρίνα στην δεξιά γωνία του Ροδάτου και 0-1.
39΄ΓΚΟΛ, ατομική προσπάθεια από αριστερά του Μιχαλόπουλου, σουτ από το ύψος στης περιοχής στη δεξιά γωνία του Ροδάτου και 0-2.
54΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη, με εντυπωσιακή απόκρουση ο Ροδάτος θα διώξει σε κόρνερ.
72΄σουτ του Βασιλάρη άουτ.
77΄ΓΚΟΛ, κάθετη πάσα στον κενό χώρο από τον Τραγουλιά, με πλάσε ο Βασιλάρης θα κάνει το 0-3. Διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους για οφσάιντ.
Διαιτητές της αναμετρώσης οι κ.κ Ξύστρας Δ., Γαλανόπουλος και Δημονίτσας.
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Γιάννης Καραμπούλης) Ροδάτος, Καρέτσος (63΄Μακρής), Ζαβιτσάνος, Πατρινός, Φράγκος Γ., Φελιμέγκας, Ακρίδας (46΄Φράγκος Α., ) Μπότας, Αλεξανδρόπουλος (28΄λ.τ Λύρος), Γιάννη, Ανδρεάκης.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Ντρούκας (73΄Διαμαντόπουλος), Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (78΄Μπαρμπαρούσης), Ζαχαράκης (83΄Μαντέλος), Γαβρίνας, Τραγουλιάς, Βασιλάρης.
 aitosports.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.