Τελευταια Νεα

3 Οκτ 2016

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Ρέα Μεσυνδιάνου του Α.Σ. Θησέας Αιτωλοακαρνανίας

Με μια σημαντική επιτυχία για τον Α.Σ. Θησέα Αιτωλοακαρνανίας ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα tae kwon do Εφήβων - Νεανίδων. Η αθλήτρια του Συλλόγου Ρέα Μεσυνδιάνου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία των -42 κιλών στο πρωτάθλημα που έγινε στην Καρδίτσα και πήρε το εισιτήριο για την Εθνική ομάδα με τα χρώματα της οποίας θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καναδά το Νοέμβριο.
Η αθλήτρια του Α.Σ. Θησέας με προπονητή το Νίκο Κακαρέλη αν και ήταν η μικρότερη σε ηλικία από τις αθλήτριες που συμμετείχαν, κατέπληξε με τις εμφανίσεις της κερδίζοντας όλους τους αγώνες με διακοπή και κατέκτησε την πρώτη θέση και μοριοδότηση για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Η Μεσυνδιάνου θα ταξιδέψει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με στόχο την είσοδο στην πεντάδα που θα τη φέρει χωρίς εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο, με το Σύλλογο να έχει σταθερά έναν αθλητή στην Εθνική ομάδα.
Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν ακόμα από τον Α.Σ. Θησέας οι Παναγιώτης Φλωροσκούφης, Κωνσταντίνα Τσάμη, Νικόλαος Γιαμαλάκης και Αγγελική Σιάσου που ηττήθηκαν στους αγώνες για τα μετάλλια.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία σε όλη την εθνική ομάδα taekwondo αλλά και στην Αγρινιώτισσα αθλήτρια με πολλές επιτυχίες.













 φωτογραφίες: Κώστας Ποζαπαλίδης
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.