Τελευταια Νεα

16 Οκτ 2016

Γιάννης Ματζουράκης: Χαίρομαι τους παίκτες μου

Προσπάθεια να ρίξει τους τόνους έκανε ο Γιάννης Ματζουράκης ύστερα από την εξαιρετική εμφάνιση του Παναιτωλικού επί της Κέρκυρας, που συνδυάστηκε με το υπέρ του 4-0. 

Ο Γιάννης Ματζουράκης έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναιτωλικού στο 4-0 επί της Κέρκυρας για την 7η αγωνιστική της Super League και το έδειξε, αλλά παράλληλα έκανε προσπάθεια να ρίξει τους τόνους. 

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν μπορεί η ομάδα του να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και στα εκτός έδρας ματς, ανέφερε: «Ξέρετε… όταν κερδίζεις 4-0 λύνεται η γλώσσα σου. Καλύτερο όχι… Αφήστε το έτσι». 

Για το ματς σχολίασε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το ωραίο τους παιχνίδι. Ώρες – ώρες τους χαίρομαι και στην προπόνηση, τους χαίρομαι και στο παιχνίδι και μπράβο τους. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με πολύ ενέργεια και το είχαμε σχεδιάσει βλέποντας τις στατιστικές της Κέρκυρας που έχει δεχθεί γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και αυτό προσπαθήσαμε. Μετά έπεσε ο ρυθμός και είχε πολύ ζέστη. Στο δεύτερο ημίχρονο στηρίξαμε την εικόνα μας και οι παίκτες μου συνέχισαν την παράστασή τους. Όλες οι φάσεις που γίνανε ήταν καθαρές. Είχαμε εννιά τελικές που μπορούσαν να μπουν γκολ. Πρέπει να σας πω όμως ότι δεν ήταν εύκολο παιχνίδι διότι απέναντί μας είχαμε μια ομάδα με πολύ καλές στατιστικές. Είναι μαζί με τον ΠΑΟΚ η ομάδα που δέχεται τις λιγότερες διεισδύσεις. Δε δέχεται».

http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.