Τελευταια Νεα

5 Οκτ 2016

Ιδανικό ξεκίνημα για το Χρήστο Χονδρογιάννη στον Α.Ο. Παλαίρου

Ιδανικά έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τον Α.Ο. Παλαίρου ο Χρήστος Χονδρογιάννης. Ο Αιτωλικιώτης μπακ έχει σημειώσει δύο γκολ στα πρώτα τρία επίσημα παιχνίδια της ομάδας της Παλαίρου έχοντας αγωνιστεί μάλιστα σαν αμυντικό χαφ.
Ο Α.Ο. Παλαίρου προκρίθηκε στο Κύπελλο κερδίζοντας με 3 - 0 εκτός έδρας τον Οδυσσέα Νυδρίου, ενώ στο πρωτάθλημα έχει δύο εκτός έδρας νίκες επί της Κατούνας με 6 - 0 και επί του Αυγερινού Μαραντοχωρίου με 2 - 1 και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Αχέρωντα Καναλακίου και το Θρίαμβο Λούρου.
Ο Χονδρογιάννης στο παιχνίδι του Κυπέλλου ξεκίνησε στη φυσική του θέση, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του. Στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος έπαιξε σε όλο το παιχνίδι αμυντικό χαφ όπως και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου για τη δεύτερη αγωνιστική. Σε αυτό το παιχνίδι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Γεωργίου στο 47ο λεπτό, όμως ο Χονδρογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1 - 1 για να πάρει η Πάλαιρος τη νίκη με γκολ του Καλέμι στο 77ο λεπτό.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.