Τελευταια Νεα

3 Οκτ 2016

Ισόπαλοι Αναγέννηση και Αλικυρναϊκός

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το τοπικό ντέρμπι του 1ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας ανάμεσα στην Αναγέννηση Μεσολογγίου και τον Αλικυρναϊκό Άγιου Θωμά το απόγευμα της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.
Παιχνίδι νευρικό και με πολλά λάθη, που είχε σαν αποτέλεσμα και τις λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Το προβάδισμα στο σκορ θα πάρουν οι γηπεδούχοι στο 20΄φαση διαρκείας στην περιοχή του Αλικυρναϊκού με τους αμυντικούς να μην μπορούν να διώξουν έγκαιρα τη μπάλα, σουτ του Καλύβα μέσα από την περιοχή στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντίδραση Χολέβα και 1-0.
Η ισοφάριση για την ομάδα του Αγίου Θωμά θα έρθει με πανομοιότυπο τρόπο εννέα λεπτά αργότερα στο 29΄, φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων με σουτ μέσα από την περιοχή ο Κουλογιάννης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.
Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες.
Το φιλμ του αγώνα:
20΄γκοοολ, φάση διαρκείας στην περιοχή του Αλικυρναϊκού με τους αμυντικούς να μην μπορούν να απομακρύνουν έγκαιρα τη μπάλα, σουτ μέσα από την περιοχή του Καλύβα και 1-0.
25΄σέντρα από του Κουλογιάννη στην περιοχή, κεφαλιά του Γιώργου Τριφιάτη στα δίχτυα. Το γκολ δεν θα μετρήσει καθώς έγκαιρα ο παίκτης του Αλικυρναϊκού θα υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.
26΄νεα σέντρα στην περιοχή της Αναγέννησης, κεφαλιά και πάλι του Γιώργου Τριφιάτη άουτ.
29΄γκοοολ, φάση διαρκείας στα καρέ της Αναγέννησης, με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ο Κουλογιάννης θα ισοφαρίσει σε 1-1.
45΄εκτέλεση φάουλ του Καρβέλη, κεφαλιά του Μπαλαμπάνη στην αγκαλιά του Χολέβα.
49΄σουτ του Στάθη, ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
52΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Βασιλείου, θα μπλοκάρει ο Φιλόπουλος.
58΄γυρισμα στο πρώτο δοκάρι του Κώστα Βασιλείου, πλάσε πάνω στην κίνηση του Κουλογιάννη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
61΄απευθείας εκτέλεση του Καλύβα, θα πέσει στην δεξιά γωνία του ο Χολέβας και θα διώξει σε κόρνερ.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζάνης, Κουτρομάνος και Γαλανόπουλος.
Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Φιλόπουλος, Ρήγας, Καγιάς (46΄Ρουμελιώτης), Καρβέλης (83΄Σαμαράς), Κουλιαμπάς, Μακρής, Καλύβας, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός, Στάθης (87΄λ.τ Δημητρούκας), Σύρρος.
Αλικυρναϊκός: (Σπύρος Χαϊδάκης) Χολέβας, Φούντας Δ., Ψαθάς, Τσιλιπάνος, Βασιλείου Γ., Πασπαλιάρης, Τριφιάτης Σ., Λάτσος (77΄Τσαλαφούτας), Κουλογιάννης, Βασιλείου Κ. (77΄Μιχαλόπουλος), Τριφιάτης Γ. (67΄Φούντας Α.).
aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.