ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23 Οκτ 2016

Γιάννης Καραμπούλης: Σκοπός μας είναι να παράγουμε σωστούς και καλούς ποδοσφαιριστές

Δηλώσεις στο olatagoal.gr έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τη Θύελλα Παραβόλας ο τεχνικός του Αρη Αιτωλικού, Γιάννης Καραμπούλης.

Ο νεαρός τεχνικός στάθηκε στους επικριτές της ομάδας, των παικτών αλλά και τους δικούς του τονίζοντας ότι έχουν την απόλυτη στήριξη από τη διοίκηση. Επίσης τόνισε ότι δεν είναι αυτοσκοπός η παραμονή στην κατηγορία αλλά η ποδοσφαιρική ανάπτυξη των νεαρών παιδιών της ομάδας.
Αναλυτικά:
Θα ήθελα να σταθώ στους επικριτές της ομάδας και ειδικότερα των παιχτών μου και τους δικούς μου. Eχουμε την απόλυτη στήριξη από τη διοίκηση για αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε. Δεν είναι αυτοσκοπός μας η παραμονή στη κατηγορία αλλά η δημιουργία και η ποδοσφαιρική ανάπτυξη των νεαρών παιδιών της ομάδας. Σκοπός μας είναι να παράγουμε σωστούς και καλούς ποδοσφαιριστές από τις γύρω περιοχές και ειδικότερα από το Αιτωλικό, ώστε να έχει ένα καλό και δυνατό κορμό η ομάδα για πολλά χρόνια με ντόπια παιδιά. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά και τα περισσότερα παιδιά έπεσαν στα βαθιά από το παιδικό κατευθείαν στην Α ' κατηγορία,ταλέντο όμως υπάρχει, καλό θα είναι να υπάρξει και υπομονή απ'τον κόσμο και τα αποτελέσματα θα είναι ευχάριστα και μακροπρόθεσμα.
Κλείνοντας θέλω να επισημάνω πάλι ότι δεν είναι αυτοσκοπός μας η κατηγορία αλλά η δημιουργία και η αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής.
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »