Τελευταια Νεα

3 Οκτ 2016

Η Ελλάδα παίζει μπάλα

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη στην έδρα του (προερχόταν από το «τρίποντο» επί της Κέρκυρας), καθώς η ΑΕΛ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1, στο δεύτερο χρονικό ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 55΄ με τον Σίλβα, αλλά στο 66΄ ο Ντοντό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί (71΄Μπελγκαζουανί), Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (80΄ Καράμπουε), Μάντζιος. 
Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Κόντορ, Φατιόν (80΄Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88? Ντέλετιτς) , Αναστασόπουλος, (61΄Βαρέλα) Αβραάμ, Ντοντό.
Σε αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης ημέρας στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Super league, Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς εκτός έδρας από την Κέρκυρα, την οποία νίκησε με 1-0. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Βιντάλ στο 80ο λεπτό, ο οποίος (είχε αντικαταστήσει στο 52΄ τον Μαμπουλού) με ωραία ενέργεια έκανε το αριστερό σουτ έξω από την  περιοχή που κατέληξε στη εστία της Κέρκυρας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε έτσι με το γκολ του Βιντάλ να πάρει για μία ακόμη φορά θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, από την οποία έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (το 2014 με 2-0) κι έφθασε τους 7 βαθμούς, ενώ στους 3 έμειναν οι «Φαίακες».
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης (84? Κόντος), Ζορμπάς (76? Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Γκομές, Ντουαλά (65? Χιντζίδης), Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ. 
ΠΑΣ ΓIANNINA (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Κοζορώνης (73? Γαρουφαλιάς), Γιάκος, Ζάιρο (90? Κούτρης), Κόντε, Μαμπουλού (52? Βιντάλ).


Με...Περσική υπογραφή ο Πανιώνιος νίκησε 2-1 τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Πρωταγωνιστές του ματς οι δύο Ιρανοί, Μασούντ και Ανσαριφάρντ, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 34΄ και το συμπατριώτη του να «καθαρίζει» το ματς στο 78΄. Για το «Γηραιό» μείωσε στο 85΄ ο Λεοζίνιο. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν, ο Μπεν για τον Πανιώνιο και ο Λουκίνας από πλευράς Ηρακλή.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν.Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Κούρος, Σαραμαντάς, Αγγελόπουλος (46΄ Καραγκούνης), Μοντέιρο (46΄ Λάμπρου), Ρούσσος, Ιντζόγλου (75΄ Λουκίνας), Λεοζίνιο, Πασάς, Περόνε

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλ.Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Γκιοατά, Σιώπης, Αντωνιάδης, Μασούντ, Μασούρας (70΄ Μπεν), Φούντας (88΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (82΄ Ενγκόγκ) 

σόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας στη Βέροια μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΟΚ για την 6η ημέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της super league. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αντίθετα οι γηπεδούχοι με καλή αμυντική τακτική προσπάθησαν και τελικά κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε για 2η σερί αγωνιστική να πάρει τους τρεις βαθμούς, αφού και την προηγούμενη είχε παραχωρήσει στην Τούμπα ισοπαλία στην Ξάνθη, πάλι με 0-0. Η Βέροια μετά το «τρίποντο» επί του Πανιωνίου, πρόσθεσε έναν ακόμη βαθμό και αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Βέροια (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός, Καλί, Ναβαλόφσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Άρτσε (83' Παπαστεργιανός), Μεληκιώτης (59΄ Χαροντάκης), Καπετάνος, Βίτι (55΄ Σισίνιο).
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Λέοβατς, Μαλεζάς, Τσίμιροτ, Κρέσπο, Ροντρίγκες (46΄ Κάμπος), Χάρισης, Μυστακίδης (74΄ Κουλούρης), Αθανασιάδης, Περέιρα (62΄ Μπίσεσβαρ). 
Ο Παναθηναϊκός άφησε... πίσω του το κακό αποτέλεσμα με την Θέλτα, νίκησε χωρίς να «πατήσει γκάζι» με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και συνεχίζει να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα της Super League μετά από 4 αγωνιστικές. Ο Μπεργκ στο 1΄ και ο Λεντέσμα με δύο πέναλτι στο 39΄ και 88΄ ήταν οι σκόρερ του «τριφυλλιού». Με 10 παίκτες έμεινε από το 56΄ ο Αστέρας, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φαρίνια, ωστόσο, μείωσε στο 67΄ με το πέναλτι του Ιωαννίδη. 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α. Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Ιβανόφ (70΄ Μολέδο), Χουλτ, Κουλιμπαλί (11΄ Ρέις), Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο (77΄ Εμποκού), Μπεργκ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δ.Ελευθερόπουλος): Κοσίτσκι, Μάσα (46΄ Τσιλιανίδης), Κουρμπέλης, Ιωαννίδης (75΄ Γκοντο), Τσουκαλάς, Φαρίνια, Γιαννούλης, Καλτσάς (61΄ Στανισάβλιεβιτς), Μπέρτος, Χαμντανί, Ιγκόρ 

Ξέσπασε ο Ολυμπιακός και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επικρατώντας 3-0 στο Φάληρο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Τα τέρματα των πρωταθλητών, που ήταν ανώτεροι σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, πέτυχαν οι Ιντέγε (7΄), Μάρτινς (65΄) και Φορτούνης (79΄).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία (46΄ λ.τρ. Βιάνα), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (69΄ Καμπιάσο), Σεμπά, Ελιουνούσι, Φορτούνης (81΄ Ντομίνγκες), Ιντέγε.
ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γιόχανσον, Λαμπρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (72΄ Πλατέλλας), Μάνταλος, Ροντρίγκες (59΄ Πέκχαρτ), Μπακασέτας.


Σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το σκληρό ποδόσφαιρο και οι προσωπικές μονομαχίες, Ξάνθη και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γήπεδο των Πηγαδιών μπροστά σε περίπου 1.500 φιλάθλους. 
ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Καμαρά, Σολτάνι, Ορφανίδης (66' Λουσέρο), Νιέτο (66' Τριάδης), Γιουνές (75' Ράνος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κορακάκης): Γκορμπούνοβ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης, Μπάγκα, Κεϊτά, Ουμπίδες, Τόνσο (82' Μπρίτο), Στόιτσεφ (56' Λημνιός), Παπαδόπουλος (69' Λε Ταλέκ).






« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.