Τελευταια Νεα

23 Οκτ 2016

Νίκη με ανατροπή για τον Παναμβρακικό στο Αντίρριο

Παρότι βρέθηκε να χάνει από νωρίς με 2 - 0 ο Παναμβρακικός Μπούκας ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και κέρδισε με 2 - 5 στον Αντίρριο τον τοπικό Ατρόμητο.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι και στο 10ο μόλις λεπτό προηγήθηκαν με 2 - 0. Ο Παναγιωτόπουλος άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό και ο Ψυχογιός στο 10΄ διπλασίασαν τα τέρματα της ομάδας του Γιώργου Μίχου. Ο Παναμβρακικός μείωσε στο 29΄ με κεφαλιά του Θανάση Καβαλλάρη και το 2 - 1 ήταν το σκορ ημιχρόνου, καθώς ο Φλωρόπουλος αντέδρασε σωστά στις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων. 
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους που μέσα σε πέντε λεπτά πέτυχαν τρία γκολ με τον Αποστόλη Τσιούνη. Ο επιθετικός του Παναμβρακικού στο 54΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Δράκος σε ανατροπή του από το Φλωρόπουλο ισοφάρισε, στο 58΄ με σουτ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του και ένα λεπτό αργότερα με πλασέ έκανε χατ - τρικ διαμορφώνοντας το 2 - 4. Το τελικό 2 - 5 έγινε στο 87΄ με το Λαγοπάτη να εκμεταλλεύεται λάθος του Φλωρόπουλου και να πλασάρει σε κενή εστία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Γιώργος Μίχος): Φλωρόπουλος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος, Πέκεζ, Πυρρής, Θανασιός, Κάκκος, Αραπογιάννης (66΄ Ταμπάκης), Ψυχογιός, Κουραχάνης, Παναγιωτόπουλος (82΄ Πετσίνης).

ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ (Γιάννης Μακρής): Ρόκκος, Μπαλάφας, Κάκκος, Κοκώνης, Μπεκατώρος, Σαμψώνας (78΄ Μακρής), Τσιούνης Α., Δράκος (58΄ Λαγοπάτης), Τσιούνης Π. (82΄ Φίλος), Καβαλλάρης, Τζουλιάνο Μούτσα.

πηγή: nafpaktianews.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.