Τελευταια Νεα

22 Οκτ 2016

Η εντυπωσιακή Βολλεϋμπολίστρια του ΠΑΣ Ιωνικός '80 Ηλιάνα Γιαννακοπούλου (φωτό)

Αγωνίζεται στον ΠΑΣ Ιωνικός '80 Αγρινίου. «Μεγάλωσε» στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα και την αποχωρίστηκε μόνο για να ακολουθήσει τις σπουδές της στην Πάτρα. 

Η Ηλιάνα Γιαννακοπούλου μπορεί να μοιάζει προορισμένη για... μοντέλο, αλλά δεν ασχολήθηκε με τις ευκαιρίες που της προσφέρθηκαν για να το ακολουθήσει, αφού δεν σταματάει να ονειρεύεται το μέλλον της στα γήπεδα. Κάτι που συνδυάζει με τη δεύτερη ενασχόλησή της, τις σπουδές στο Βιολογικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. 
Η 20χρονη ακραία μίλησε στο sportfm.gr και πόζαρε με άνεση στον φακό του Κουκούτσι ο οποίος -για να τα λέμε όλα- πάτησε μόνο το «κλικ». Το κορμί της Ηλιάνας δεν χρειάστηκε ρετούς και άλλα τέτοια… μαγικά που συνηθίζει ο καλλιτέχνης του Photoshop -και ελάχιστες γυναίκες μπορούν να αποφύγουν σε αντίστοιχες φωτογραφίσεις. 
Λίγα λόγια για την έως τώρα καριέρα σου 
«Παίζω βόλεϊ από τα 8 μου χρόνια. Τότε έμενα στο Γαλάτσι. Μια μέρα αποφασίσαμε με τον πατέρα μου να παρακολουθήσουμε μια προπόνηση της τοπικής ομάδας. Έτσι ξεκίνησα. Τρία χρόνια αργότερα πήγα στις παγκορασίδες του Παναθηναϊκού και κάπως έτσι έμεινα στο σωματείο μέχρι τα 19 μου χρόνια. Αποτέλεσα μέλος και της γυναικείας ομάδας. Φέτος θα αγωνιστώ στην ομάδα του Αγρινίου, γιατί βρίσκομαι στο δεύτερο έτος των σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και έπρεπε να φύγω από την Αθήνα». 
Ασχολείσαι και με το μόντελινγκ; Έχεις βλέψεις για μια καριέρα στο χώρο αυτό; 
«Όχι, δεν ασχολούμαι Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις, αλλά νομίζω πως πλέον έχω αποφασίσει σε ποια μονοπάτια θα κινηθώ και το μόντελινγκ δεν είναι ένα από αυτά». 
Λίγα λόγια για την Ηλιάνα. Τι άνθρωπος είσαι, ποια τα χαρακτηριστικά σου, ποια πιστεύεις είναι τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σου σημεία; 
«Ένα πράγμα που δε μπορώ να κάνω είναι να μιλάω για τον εαυτό μου. Αλήθεια δεν έχω τι να πω, δε μπορώ να με σκιαγραφήσω. Ξέρω σίγουρα τα αρνητικά μου, είμαι πολύ ανοργάνωτη και αφήνω τα πάντα για τελευταία στιγμή. Επίσης πηγαίνω παντού και πάντα αργοπορημένη». 
Τι όνειρα έχεις για το βόλεϊ; 
«Σίγουρα ένα από τα όνειρά μου είναι να παίξω πολύ καλό βόλεϊ. Τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό, συνήθισα τον υψηλό πήχη και έμαθα να έχω πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Προέχουν όμως οι σπουδές μου. Όταν αποφοιτήσω. θέλω να ζήσω μια ζωή γεμάτη εργαστήρια και έρευνα, ενώ όσον αφορά το βόλεϊ, θα ήθελα να ξαναπαίξω σε ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου». 
Πέρα από το άθλημά σου, ασχολείσαι και πιο εκτεταμένα με τον αθλητισμό; Παρακολουθείς κάποιο άλλο σπορ; 
«Μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός, ειδικά το μπάσκετ. Η αλήθεια είναι ότι είμαι Παναθηναϊκός από κούνια και όταν έχει αγώνα, κυρίως μπάσκετ, στην τηλεόραση δεν τον χάνω ποτέ!». 




















« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.