Τελευταια Νεα

15 Οκτ 2016

Το έκανε εύκολο ο Παναιτωλικός...4 - 0 την Κέρκυρα

Παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο Παναιτωλικός κέρδισε με 4 - 0 τον ΑΟΚ, πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 8 βαθμούς.
Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη μπήκε δυνατά από την αρχή και προηγήθηκε με 2 - 0 στο 7ο λεπτό. Στο 5΄ ο Λεντέσμα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τομανέ στόπαρε και με σουτ έκανε το 1 - 0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τομανέ σέντραρε από δεξιά και ο Πάουλο μετά από κούρσα που έκανε έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ έκανε το 2 - 0. Ο Κυριακίδης κράτησε με διπλή προσπάθεια το μηδέν σε σουτ του Σπίνουλα στο 29΄ και στο 35΄ ο Κλέσιο έχασε ευκαιρία με τον Αραμπατζή να του λέει "όχι". 
Στο 56΄ ο Μάρκος Πάουλο εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Λεντέσμα και με σουτ έκανε το 3 - 0. Η Κέρκυρα είχε ευκαιρίες να μειώσει στο 66΄ με κεφαλιά του Γεωργίου που έφυγε λίγο άουτ, στο 68΄ με σουτ του Ζορμπά στο δοκάρι και στο 70΄ με σουτ του Παμλίδη που έδιωξε ο Κυριακίδης. Στο 73΄ ο Ρόσα νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Αραμπατζή, όμως στο 82΄ πλάσαρε σωστά μετά από πάσα του Μουνιός και διαμόρφωσε το τελικό 4 - 0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κλέσιο, Ροντρίγκες, Κούσας, Μάκος, Πάουλο, Ουάρντα (76΄ Μουνιός), Λεντέσμα (67΄ Ρόσα), Φερέιρα (64΄ Καμαβουάκα), Τομανέ.

ΑΟΚ (Μιχάλης Δημητρίου): Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (46΄ Κόντος), Ντιόγκο (62΄ Ζαραδούκας), Τουράμ (46΄ Παμλίδης). 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.