Τελευταια Νεα

22 Οκτ 2016

Νικητής στο ντέρμπι ο Όμηρος...3 - 2 το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα

Ο Όμηρος Νεοχωρίου ήταν ο νικητής του ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, καθώς επιβλήθηκε με 3 - 2 του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα στην έδρα του. Η ομάδα του Χρήστου Ζαπάντη προηγήθηκε από νωρίς 2 - 0, ισοφαρίστηκε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και πήρε τη νίκη με γκολ του Γιάννη Σεραφίγγου στο 53΄.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν με 2 - 0 χάρη σε τέρματα του Βαγγέλη Σεραφίγγου στο 13΄ και του Γιάννη Σεραφίγγου στο 18΄. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν με τον Καρβελά στο 24΄, ενώ στο 26΄ και στο 35΄ ο Όμηρος έχασε ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ. Στο 43΄ ο Νικολόπουλος με όμορφο μακρινό σουτ έκανε το 2 - 2.
Στο 53΄ ο Γιάννης Σεραφίγγος έδωσε προβάδισμα με 3 - 2 στην ομάδα του Νεοχωρίου. Ο Νέος Θέρμιος έμεινε με 10 παίκτες στο 58΄ λόγω αποβολής του Κράνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά πίεσε για να ισοφαρίσει, με τον Όμηρο να κρατάει στην άμυνα. Στο 87΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπανικολάου και στο τέλος ο Όμηρος πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, που τον έφερε ισόβαθμο με τον αντίπαλό του στους 12 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα.

Σουτ του Σπύρου Καλύβα έξω από την περιοχή κοντράρει η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και ο Κούντρας διώχνει με υπερένταση.
13΄ Γκολ. Ο Βαγγέλης Σεραφίγγος κάνει προσποίηση και με φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της περιοχής στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
18΄ Γκολ. Σέντρα του Βαγγέλη Σεραφίγγου από δεξιά ο Γιάννης Σεραφίγγος με μονοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής κάνει το 2 - 0.
24΄ Γκολ. Κόρνερ του Κράνη στο δεύτερο δοκάρι ο Βαλμάς με κεφαλιά πάσα βρίσκει τον Καρβελά που με κεφαλιά μειώνει σε 2 - 1.
26΄ Σουτ του Γιάννη Σεραφίγγου λίγο μέσα από τη γραμμή της περιοχής φεύγει πάνω από το δοκάρι.
35΄ Κάθετη πάσα του Μαχμούτ στο Γιάννη Σεραφίγγο που περνάει τον Κούντρα, αλλά βγαίνει πλάγια αριστερά και πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
43΄ Γκολ. Απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του Ομήρου και ο Νικολόπουλος με μακρινό μονοκόμματο σουτ στέλνει τη μπάλα στο αριστερό "Γ" του Γκασούκα για το 2 - 2.
53΄ Γκολ. Συρτή σέντρα του Καταπώδη από αριστερά ο Γιάννης Σεραφίγγος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το 3 - 2.
58΄ Οι φιλοξενούμενοι μένουν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κράνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
65΄ Σουτ του Νικολόπουλου η μπάλα κοντράρει και περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκασούκα.
69΄ Σουτ του Καρβελά μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Γκασούκας.
70΄ Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Καρβελά απέκρουσε ο Γκασούκας.
87΄ Ο Όμηρος μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παπανικολάου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Γκασούκας, Παπανικολάου, Ματσίγκας, Αλεξόπουλος, Τσάμης, Μαχμούτ (85΄ Ευθυμίου), Τσιφοπανόπουλος, Καλύβας Σ., Παπαδάκης (80΄ Κοσσόβας), Σεραφίγγος Ι., Σεραφίγγος Ε. (30΄ λ.τ. Καταπώδης).

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ (Γιώργος Γιάκος): Κούντρας, Μυλωνάς (73΄ Πανταζή), Στεργίου (83΄ Ταταράκης), Ράπτης, Κόκκοτος, Κώης (85΄ Ζέλα), Βαλμάς, Καλοκαίρης, Κράνης, Καρβελάς, Νικολόπουλος.
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Άντε να προσγειωθεί λίγο στν πραγματικότητα το θερμό.που νομίζουν ότι είναι η Μπαρτσελόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτα τα δεδομενα στην εξεδρα δικαιολογημενα ο διαιτητης επαιξε οπως επαιξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.