Τελευταια Νεα

4 Οκτ 2016

Πρεμιέρα με νίκη για ΑΕ Αγ.Δημητρίου..3-0 τους Ατλαντες Αγρινίου

Χωρίς να πιάσει απόδοση η γηπεδούχος ομάδα με δύο γκολ στις αρχές του   ημιχρόνου και ένα στην εκπνοή του παιχνιδιού κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς στην πρεμιέρα της 3ης κατηγορίας.
Το σκόρ άνοιξε στο 5′ ο Στεφανόπουλος με κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Παχή και άστοχη έξοδο του Πολίτη.Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου χάνοντας ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με κορυφαία αυτή στο 38′ όταν ο Θώδης μπαίνει στην περιοχή απο δεξιά και πλασάρει με την μπάλα να κατευθύνετι στα δίχτυα και πρίν περάσει την γραμμή προλαβαίνει ο Δημητρίου και την απομακρύνει.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο.Εκτέλεση κόρνερ απο δεξιά στο 50′ απο τον Παχή, ο Πολίτης και πάλι δεν καταφέρνει να αποκρούσει και ο προωθημένος Ζαγγανάς με κεφαλιά κάνει το 2-0. Οι Ατλαντες προσπάθησαν στην συνέχεια να πετύχουν κάποιο γκόλ και να ξαναμπούν στο μάτς χωρίς να το καταφέρουν αν και είχαν καποιες καλές ευκαιρίες.Και στην εκπνοή του παχνιδιού και συγκεριμένα στο 89′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με πλασέ του Ψυλιά και στην επόμενη φάση στο 90′ ο Στεφανόπουλος εκμεταλεύεται λαθος του Αντωνόπουλου και με πλασέ γράφει το τελικό 3-0.
Ενωση Αγίου Δημητρίου: Παπαθανασόπουλος, Βετμίτης, Κωστακιώτης Δημητρίου, Ζαγγανάς, Παχής, Μαυροφρύδης, Καρφής, Παπαντωνίου (80′ Ψυλιάς), Στεφανόπουλος, Παπουτσής (89′ Παπαζήσης)
Ατλαντες Αγρινίου: Πολίτης, Νταβαρίνος (70′ Ιωάννου), Γρηγορόπουλος, Αντωνόπουλος Χ-Π,Πεσλής Φ,Κερασιώτης, Θώδης, Αντωνόπουλος, Κορέτσης (Ρεντζέπης), Πεσλής Κ,Ζαρλακούτης (51′ Ακυρος)
http://www.agrinio24.com/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.