Τελευταια Νεα

17 Οκτ 2016

Ο Κορομηλάς θύμιζε πάλι... Μαραντόνα και η Παραλία 1-3 στην Ανδρούσα!

Η σπουδαία Αναγέννηση Παραλίας πέρασε άνετα από την Ανδρούσα επικρατώντας σήμερα της τοπικής ομάδας με 3-1, με πρωταγωνιστή ξανά τον  τρομερό, απίστευτο Αποστόλη Κορομηλά - δεν έκανε στον Τσάκωνα για την Καλαμάτα - που πέτυχε δύο γκολ ενώ έπαιζε και με πυρετό, παρακαλώ!
Στο 15′ σουτ του Τρίψα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κατσίποδα και στο 48′ νέο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Τριανταφυλλάκη, ύστερα από σέντρα του Μαρή, ενώ στοτο 90′ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Κορομηλάς έκανε το σουτ με τον Κατσίποδα να διώχνει την μπάλα η οποία βρήκε στο δεξί δοκάρι.
Σκόρερ της καλαματιανής ομάδας των Τάκη Σερεμέτη και Αντώνη Μαυρέα οι Νίκος Τριανταφυλλάκης στο 41ο λεπτό του α΄μέρους το 0-1 δέκα λεπτά αργότερα ο Απόστολος Κορομηλάς το 0-2, στο 58ο λεπτό ο ίδιος παίκτης το 0-3 και ο Μαραγκούλια μείωσε για τους Ανδρουσιανούς που βρέθηκαν σε κακή μέρα σε 1-3.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκας, με βοηθούς τους Λάμια και Καρβούνη, άριστοι όλοι τους για μία ακόμη φορά φέτος.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Βαβαρούτσος, Γεωργιόπουλος, Τσέλα (63′ Βασιλογιαννακόπουλος), Βλαχόπουλος, Παπαδημητρίου (63′ Δέδες), Βιδάκης (25′ λ.τρ. Θεοδοσόπουλος), Πιχιγιόνι, Καλογερόπουλος, Μαραγκούλιας, Κάλλας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανδρέου, Γερμάνης, Κορομηλάς, Δουρούμης (92′ Καλύβας), Κανελλόπουλος, Μαρής, Αργυρόπουλος, Μπαλαλάς (85′ Βεργόπουλος), Τρίψας, Δασκαλάκης (54′ Μουλιάτος), Τριανταφυλλάκης.

πηγή: sportstonoto.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.