Τελευταια Νεα

15 Οκτ 2016

Ισόπαλος ο Αμβρακικός στο αντίο του Στασινού...1 - 1 με τη Φλόγα

Στο τελευταίο παιχνίδι του Ηρακλή Στασινού στον πάγκο ο Αμβρακικός Λουτρού αναδείχτηκε ισόπαλος με 1 - 1 με τη Φλόγα Παλαιομάνινας. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Λουτρού έφτασε τους 4 βαθμούς και η Φλόγα τους 6. 
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στη γηπεδούχο ομάδα που είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας με κινητήριους μοχλούς τους Παγώνη, Γόγα και Αυγέρη. Η Φλόγα απείλησε με φάουλ του Καρύμπα στο 28΄, ενώ ο Αμβρακικός είχε ευκαιρία με το Μερσιώτη στο 23΄, στο 36΄ ο Μακρυπίδης βρήκε τον Παγώνη που αφύλακτος από κοντά σούταρε ψηλά άουτ και στο 41 μετά από σέντρα του Παγώνη ο Αυγέρης με προβολή πιεζόμενος έστειλε τη μπάλα στο Διαμαντή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Φλόγα ισορρόπησε και απείλησε πρώτη με σουτ του Νάκου στο 58΄ που έφυγε λίγο άουτ. Στο 66΄ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ και ο Νάκος στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Αμβρακικός προσπάθησε να ισοφαρίσει και στο 75΄ Αλπέντζος και Καρακώστας συνδυάστηκαν ο πρώτος έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκουτσέλη με τον Κέκελο να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γόγα που νίκησε το Διαμαντή κάνοντας το 1 - 1. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη, όμως οι άμυνες κυριάρχησαν και το 1 - 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Ηρακλής Στασινός): Στασινός, Αλπέντζος, Γουρούνας, Φονιάς, Καρακώστας, Ζοτάι, Παγώνης, Μακρυπίδης (90΄ Τσιλίκης), Μερσιώτης (71΄ Νίκας), Γόγα, Αυγέρης (71΄ Καβαλιέρης).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος (46΄ Μπούρος), Νούλας Σ., Καντάνης Γ., Χριστόπουλος (79΄ Ξευγένης), Ντζιμάνης (66΄ Ψηφής), Καρύμπας, Νάκος, Νταλαπέρας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.