Τελευταια Νεα

11 Οκτ 2016

Νίκησε (0-2) αλλά προβλημάτισε

Το 3/3 έκανε η Εθνική αφού επικράτησε με 0-2 επί της Εσθονίας. Η εικόνα της Εθνικής ήταν μέτρια ξανά με πολλά προβλήματα στο κέντρο. Τραυματίες αποχώρησαν οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Εθνική αφου στην πρώτη φάση του αγώνα κατάφερε να σκοραρει έπειτα από εκτέλεση κορνερ του Μάνταλου ο αρχηγός Βασίλης Τοροσίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1.
Μετα το γκολ η εθνική φάνηκε να έχει ξανά αδυναμίες στο κέντρο και στάθηκε αρκετά άτυχη αφού στο πρώτο 20λεπτό έκανε δυο αναγκαστικές αλλαγές. Ο Παπασταθόπουλος αρχικά στο 7 και ο Τοροσίδης στο 18 αποχώρησαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα αλλαγή στα πλάνα του προπονητή που είδε την Εθνική για ένα ημίχρονο να έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη παιχνίδιου. Η Εσθονία πίεσε αρκετά είχε την υπεροχή στο κέντρο χωρίς όμως να είναι αποτελεσματική αφού τα χάλαγε όλα στην τελική προσπάθεια, και πολλές φορές ο κίνδυνος αποσοβίστηκε από την καλή αμυντική λειτουργία της Εθνικής. Αναγκαστική αλλαγή έκανε και η Εσθονία στο 31'όπου ο Κάμς πήρε την θέση του Τενίστε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν η συνέχεια του πρώτου με την εθνική να φαίνεται ξανά χαμένη στο χώρο του κέντρου και με την Εσθονία να έχει ξανά την υπεροχή και να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Στο 61' όμως η Εθνική κατάφερε να σκοραρει με απευθείας εκτέλεση του Σταφυλίδη αφου ο τερματοφύλακας Αξάλου δεν υπολόγισε καλά. Η Εθνική μετα το γκολ βρήκε λίγο τα πατήματα της όμως αυτό δεν είχε διάρκεια. Η Εσθονία είχε ευκαιρίες να μείωσει στο σκορ όμως ο Καρνέζης ήταν εκείι και κράτησε το 0 με μεγάλες επεμβάσεις.
Εσθονία (Μάγκνους Πέρσον): Αξάλου, Μπαράνοβ, Κλάβαν, Τενίστε (Κάμς 31') , Καλάστε, Μετς, Ντιμιτρίεβ(Μοσνίκοφ 80'), Βασίλιεβ, Ζενιόβ, Λουτς(Πουριέ 69'), Μάριν. Ελλάδα (Mίκαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Παπασταθόπουλος (Ταχτσίδης 7') , Μανωλάς, Τοροσίδης(Οικονόμου 18'), Σταφυλίδης, Μανιάτης(Τζιόλης 87'), Κ. Παπαδόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Καρέλης, Μήτρογλου. Άλλα αποτελέσματα Γιβραλτάρ Βέλγιο 0-6 (1',43',55' Μπεντέκε 19' Βίτσελ 51' Μέρτενς 79' Αζάρ) Βοσνία Ερζεγοβίνη - Κύπρος 2-0 (70',81' Τζέκο )
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.