Τελευταια Νεα

2 Οκτ 2016

Ισόπαλος ο Παναιτωλικός με Πλατανιά (0-0)

Άλλα ενενήντα λεπτά να έπαιζαν, γκολ δεν θα έβαζαν! Πλατανιάς και Παναιτωλικός... αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν μοιραία στο 0-0, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και μπόλικη σκοπιμότητα! 


Σαν να μην έγινε ποτέ! Πλατανιάς και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), σε ένα ματς που… φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, μπόλικη σκοπιμότητα και… κουλούρια από τις δύο ομάδες, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. 

Με αυτή την ισοπαλία ο Πλατανιάς έφθασε τους οκτώ βαθμούς και παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα, με τον Παναιτωλικό να έχει πέντε και να συνεχίζει την… συλλογή βαθμών, για την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία. 
Το ματς
Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να παίξουν ανοιχτά, να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, δεν κατάφερναν να απειλήσουν η μία την εστία της άλλης, καθώς γινόντουσαν λάθη εκατέρωθεν στο χώρο της μεσαίας γραμμής! 

Ο Πλατανιάς υπερτερούσε στα σημεία του Παναιτωλικού και έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση για να επιτεθεί. Είχε μάλιστα δύο καλές επισκέψεις στα καρέ του Κυριακίδη μέσα σε ένα λεπτό αλλά η κεφαλιά του Καρυπίδη στο 29’ πέρασε άουτ και η παράλληλη μπαλιά του Μανούσου στο 30’ κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Μάκο. Καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο από τον Γιακουμάκη, αλλά η γυριστή κεφαλιά του στο 32’ πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Παναιτωλικός έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια στο ματς. Ήταν το 50ο λεπτό όταν ο Ουαρντά έκανε ωραία μπαλιά ανάμεσα στα αντίπαλα στόπερ, ο Τομανέ πήρε την κεφαλιά αλλά σημάδεψε λίγο άουτ. Εννιά λεπτά μετά δε, ο Κλέσιο γύρισε πολύ ωραία τη μπάλα στο πέναλτι αλλά το σουτ του Ουαρντά που ερχόταν σαν… τρέιλερ έφυγε ψηλά άουτ! Στο ίδιο λεπτό (59’), ο Στανισάβλιεβιτς βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά έκανε κακή κεφαλιά με τον Κυριακίδη να μπλοκάρει. 
Μετά το πέρας μίας ώρας στο ματς, οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα αλλά όποτε προσπαθούσαν να δημιουργήσουν καλές στιγμές, οι αμυντικοί του Παναιτωλικού τους έκοβαν τις… ορέξεις. Στο ματς είχε μπει πλέον και η σκοπιμότητα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως συμβιβάζονται και με την ισοπαλία και να μην βιάζονται ιδιαίτερα! Στο 85’, πάντως, ο Γουνδουλάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά μετά δε, οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στην τελευταία φάση του ματς! Ο Λεντέσμα έκλεψε τη μπάλα και έβγαλε τον Μαρκόβσκι τετ-α-τετ, αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε με τα πόδια και το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε. 

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (65’ Στάθης), Μπανανά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (82’ Γουνδουλάκης), Μενδρινός, Μουνάφο (65’ Ντίνας), Γιακουμάκης, Μανούσος. 
Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μάρκος Πάουλο, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος (75’ Καμαβουάκα), Κλέσιο, Φερέιρα (58’ Λεντέσμα), Τομανέ, Ουαρντά (87’ Ρότσα), Μαρκόβσκι
http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.