Τελευταια Νεα

27 Σεπ 2016

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης η Super League. Παράταση στην εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου και πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου τα θέματα που συζητήθηκαν.

Αναλυτικά:

Ο κ. Κοντονής επανέλαβε την αμετακίνητη θέση της κυβέρνησης για την εφαρμογή του θεσμού της Κάρτας Φιλάθλου, απεδέχθη όμως το αίτημα της Super League για τη χορήγηση παράτασης στην ημερομηνία έναρξης εφαρμογής του εν λόγω θεσμού.

Στη συνέχεια του Δ.Σ. αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα της 7ης-15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League και όπως η 1η εξ αναβολής αγωνιστική διεξαχθεί στις 3,4 και 5 Ιανουαρίου 2017 και η 2η εξ αναβολής αγωνιστική διεξαχθεί στις 7,8 και 9 Ιανουαρίου 2017. 
Η 16η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 14, 15 και 16 Ιανουαρίου 2017 και η 17η αγωνιστική στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2017 και στη συνέχεια θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί κανονικά το πρόγραμμα του Β’ Γύρου.
2/ Εγκρίθηκε η καταβολή της αποζημίωσης αλληλεγγύης της UEFA (UEFA solidarity payment) για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και των τμημάτων υποδομής.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.