Τελευταια Νεα

19 Σεπ 2016

Η Ελλάδα παίζει μπάλα


Δύο στα δύο για τον Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου νίκησε και τον Λεβαδειακό με 3-2 στα Χανιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με το Μανούσο να σκοράρει δύο φορές (18΄,25΄) και τον Γιώργο Γιακουμάκη να βρίσκει ξανά δίχτυα (34΄). Για τους Βοιωτούς μείωσε στο 38΄ ο Καραχάλιος, ενώ στον 72΄ ο Πέτρος Γιακουμάκης δαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς (82΄ Ντεβεσα), Γκνιάτιτς, Μενδρινός (70΄ Τσουράκης), Μανούσος (90΄+2 Στάθης), Μουνάφο, Γ. Γιακουμάκης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ρ.Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης (56΄ Μαχαίρας), Ουόν, Μεντί, Καραχάλιος (63΄ Καλτσάς), Π. Γιακουμάκης, Μπελγκαζουανί, Ζεζίνιο, Βασιλείου (46΄ Τόνι Σίλβα)

Ο Πανιώνιος «ζευγάρωσε» τις νίκες του στο εφετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Ξάνθης στα Πηγάδια με 2-0, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της 4ης αγωνιστικής της Super League. Τα τέρματα των «κυανέρυθρων», οι οποίοι υποχρέωσαν την ακριτική ομάδα στην δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες, σημείωσαν οι Σοτζέι (5΄) και Ρισβάνης (16΄).
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (57΄ Τριάδης), Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46΄ Ορφανίδης), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (74΄ Καμαρά), Νιέτο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Κόρμπος, Φούντας (65΄ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (83΄ Ενγκόγκ), Γκιοατά, Αντωνιάδης, Σιώπης, Μπεν (90΄ Μασούρας), Βλάχος, Ρισβάνης, Σοτζέι.

Την πρώτη της νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε η ΑΕΚ. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League πέρασε με 2-0 από τη Βέροια, με σκόρερ τους Μπακασέτα (19΄), Βάργκας (87΄).
ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ναβαλόφσκι (81΄ Βίτι), Μαραγκός, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (46΄ Κάλβο), Σισίνιο, Άρτσε (71΄ Μίλιεβιτς), Καπετάνος.
ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (81΄ Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Μπακασέτας, Πατίτο (64΄ Πλατέλλας), Μάνταλος, Αλμέιδα (41΄ λ.τρ. Βάργκας).

Το «δώρο» του Αλέξανδρου Πασχαλάκη δεν άφησε ανεκμετάλλευτο ο Παναθηναϊκός, που νίκησε με 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κι έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της Super League. Ο Μάρκους Μπεργκ στο 38΄και στο 75΄, ο Λουντ στο 54΄ και ο Λέτο στο 88΄ ήταν οι σκόρερ του «τριφυλλιού». Με 9 παίκτες τελείωσε το ματς ο ΠΑΣ, καθώς αποβλήθηκε στο 22΄ ο Πασχαλάκης, ενώ στο 68΄ τέθηκε νοκ άουτ ο Ακόστα (τράβηγμα) χωρίς να αντικατασταθεί λόγω του ότι ο Πετράκης είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α.Στραματσόνι): Στιλ, Μπεργκ (78΄ Ρινάλντι), Ζέκα, Λουντ (57΄ Εμποκού), Σάμπα, Χουλτ, Λεντέσμα, Λέτο, Μολέδο, Ιβανόφ (34΄ Βιγιαφάνες), Κουλιμπαλί
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ.Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Γιάκος (46΄ Γαρουφαλιάς), Κούτρης (62΄ Ζάιρο), Κόντε, Ακόστα, Ναδάλ



Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κέρκυρα στην έδρα της, με 2-0 επί της Λάρισας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Οι «Φαίακες» προηγήθηκαν με τον Ντουαλά στο 24΄ και στο 39΄ ήταν η σειρά του Επστάιν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ.Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ντουαλά, Βενέτης, Ζορμπάς (62΄ Νίκιτς), Γκόμες, Γεωργίου (91΄ Ιωάννου), Σιόντης, Επστάιν (79΄ Ζαραδούκας), Ντιόγκο, Τουράμ
ΛΑΡΙΣΑ (Α.Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας (46΄ Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς (70΄ Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Αντόνι, Ντέλετιτς (59΄ Λαμπρόπουλος), Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ



Με ανατροπή και δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο, ο Ολυμπιακός «απέδρασε» από το «Καυτανζόγλειο», επικρατώντας 2-1 του Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περόνε στο 5΄, όμως ο Ντομίνγκες με πέναλτι στο 51΄ και ο Ιντέγε στο 75΄ χάρισαν τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Κούρος (62΄ Πασάς), Αγγελόπουλoς, Ιντζόγλου, Καραγκούνης, Λεοζίνιο, Λάμπρου (67΄ Λουκίνας), Περόνε (79΄ Μπαρέτας).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια (27΄ Ρέτσος), Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Ντομίνγκες (73΄ Ιντέγε), Πάντο (46΄ Ελιουνούσι), Σεμπά, Καρντόσο.




Την προβληματική εικόνα του Ατρόμητου, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο, εκμεταλλεύτηκε ο Παναιτωλικός κι έφυγε νικητής από το Περιστέρι με 2-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μιγκέλ Ροντρίγκες στο 12΄ άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις ο Ουάρντα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ.Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Μπάγκα (77΄ Δ.Παπαδόπουλος), Μπίτολο, Ζησόπουλος, Ούμπιδες, Γροντής (68΄ Λημνιός), Μπρίτο (57΄ Βασιλείου), Τόνσο, Λε Ταλέκ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γ.Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μιγκέλ Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Φερέιρα (69΄ Μαρκόβσκι), Ουάρντα, Κλέσιο, Τομανέ (81΄ Κουτρομάνος)


Δύο στα δύο και για τον ΠΑΟΚ στη Super League. Με δύο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη (22΄, 24΄) ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Για τους γηπεδούχους, που έμειναν με 10 παίκτες από το 45΄ λόγω της αποβολής του Μανόλη Μπέρτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μείωσε ο Ιωαννίδης στο 62΄ με πέναλτι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι, Μπέρτος, Γιαννούλης, Σέφι, Κουρμπέλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (83΄ Χαμντανί), Τσιλιανίδης (46΄ Ιγκόρ Σίλβα), Φαρίνια (72΄ Μάσα), Καλτσάς, Ιωαννίδης.


ΠΑΟΚ (Βλ. Ιβιτς): Γλύκος, Κρέσπο (46΄ Κίτσιου), Λέο Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κάνιας, Σακχόφ, Μπίσεσβαρ (88΄ Περέιρα), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες (77΄ Μυστακίδης), Κουλούρης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.