Τελευταια Νεα

7 Σεπ 2016

Αποχώρησε και ο Σωτήρης Τσιλιπάνος

Για τα καλά άνοιξε η πόρτα της εξόδου στον Αρη Αιτωλικού με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.
Μετά τον προπονητή Σταμάτη Σαρρή και τους Νίκο Καβαλιέρη, Αλέξανδρο Φούντα και Γαβριήλ Τσιλιπάνο αποχωρεί από την ομάδα και ο Σωτήρης Τσιλιπάνος.
Ο Τσιλιπάνος, που είχε μείνει ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από τον Αετός Σταμνάς είχε συμφωνήσει με τον Αρη και συμμετείχε στην προετοιμασία, αποχώρησε σήμερα από την ομάδα του "νησιού". 
« PREV
NEXT »

9 σχόλια

  1. Κατεβαστε αετο σταμνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παίζει και φορ αν χρειαστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eixa balei stoixhma oti tha dialh8ei o arhs mexri ta Xristougenna.....Den dagkwna tn glwssa m kalutera paei to 50ariko !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσεις εκει στο νησι θα επρεπε να γνωριζετε οτι το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι...απο τη στιγνη που η ομαδα επεσε απο τη Γ εθνικη υπαρχει διοικητικη ανυπαρξια στο συλλογο και οταν το ψαρι το καθαριζεις για να το φας πετας και τα εντοστια απο την κοιλια γιατι η ομαδα στα σωθικα της εχει παρασιτα και ειδικα ενα πολυ μεγαλο μεσα στα <> της,μεσα στα αποδυτηρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διοικηση ευθυνεται για αυτο το χαλι..που επικρατει..με ψεμματα..και πολλα λογια..και χωρις λεφτα.!!!δεν μπορεις να φτιαξεις μια ομαδα..για να μπορεσει να ανταποκριθει στις απαιτησεις του α τοπικου.!!!κυριοι αποτυχατε.!!το πουλο..ανιδεοι..ανικανοι..φυγεται οσο ειναι νωρις..!!ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.