Τελευταια Νεα

29 Σεπ 2016

Πλατανιάς: Σε ρυθμούς Παναιτωλικού

Σε πολύ υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στον Πλατανιά για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ειδικότερα, στην προπόνηση της Τετάρτης… έπεφταν κορμιά στο πλαίσιο του καθιερωμένου οικογενειακού διπλού.

Τώρα, παρουσιάζει σίγουρα ενδιαφέρον πώς θα παρατάξει την ομάδα του την προσεχή Κυριακή ο Γιώργος Παράσχος, όταν σημειώνεται ότι στα προηγούμενα δύο παχνίδια αγωνίστηκε η ίδια σύνθεση. Λογικά για τρίτο σερί ματς δεν θα υπάρχουν αλλαγές στο βασικό σχήμα, εκτός κι αν ξεκινήσει από την αρχή του αγώνα ο Στάθης και μείνει στον πάγκο ο Στανισάβλιεβιτς για να παίξει δεξιά ως εξτρέμ ο Αποστολόπουλος, σε μια θέση δηλαδή όπου την περασμένη χρονιά (με Κουλιμπαλί πίσω) χρησιμοποιήθηκε σε αρκετά παιχνίδια.

Η ενημέρωση για την προπόνηση από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

Συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της Κυριακής (2/10, 18:15) με τον Παναιτωλικό στα Περιβόλια.

Στο σημερινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό, όπου η ένταση και το πάθος θύμισαν επίσημο αγώνα, γεγονός που όπως ήταν φυσικό ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό του Πλατανιά, Γιώργο Παράσχο.


Ο Θανάσης Τσουράκης προπονήθηκε κανονικά χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του κ.Παράσχου για το παιχνίδι της Κυριακής.

http://www.athlitiko.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.