Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2016

Ισόπαλοι Αστέρας και Ακαδημία

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής στο Eνωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Αστέρα Μεσολογγίου και Ακαδημία Ευηνοχωρίου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας.

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με δύο όμορφα τέρματα από μακρινή απόσταση, μια αποβολή και αρκετό κόσμο να παρακολουθεί την αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες προβάδισμα πήραν στο 11΄οι γηπεδούχου με μακρινό σουτ του Ζωγράφου που κατέληξε στο αριστερό «γάμα» της εστίας του Τσακανίκα 1-0.
Στο 42΄οι γηπεδούχοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Ναούμης θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη από τον ρέφερι του παιχνιδιού για μαρκάρισμα, ενώ λίγα λεπτά πιο πριν είχε δεχθεί την πρώτη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.
Οι φιλοξενούμενοι θα αιφνιδιάσουν άμεσα την αστάθεια που θα φέρει στην ομάδα του Αστέρα η αποβολή, και ένα λεπτό αργότερα στο 43΄με σουτ του Διαμαντόπουλου (δεν ήταν να ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά ο τραυματισμός του Κατσώτα στο ζέσταμα του παιχνιδιού τον έφερε στο αρχικό σχήμα) έξω από την περιοχή θα καταλήξει στο βάθος της δεξιάς γωνίας του Μπράτσικα και θα γίνει το 1-1.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο τεχνικός του Αστέρα Δημήτρης Ξηρός θα προχωρήσει σε δυο αλλαγές, περνώντας στο παιχνίδι τους Σταμάτη και Ρούσση ώστε να φρεσκάρει την ομάδα του που θα αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο.
Στο 69΄η Ακαδημία με φοβερό σουτ Γεωργίου από μακρινή απόσταση θα κάνει την ολική ανατροπή και θα πάρει κεφάλι στο παιχνίδι 1-2.
Οι γηπεδούχοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα δεν θα παρατήσουν το παιχνίδι και στο 77΄ θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Γαντζούδη στην περιοχή από τον Γιάννη Γερατσιάν, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μαντέλος που θα διαμορφώσει το τελικό 2-2.
Το φιλμ του αγώνα:
11΄γκολ, δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση του Ζωγράφου για τον Αστέρα, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Τσακανίκα που ήταν εκτός εστίας 1-0.
36΄σουτ του Γρηγόρη Κωνσταντάρα με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
42΄δευτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη για τον Ναούμη μέσα σε λίγα λεπτά, με τον Αστέρα να μένει με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.
43΄γκολ, σουτ Διαμαντόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στην δεξιά γωνία του Μπράτσικα και 1-1.
47΄εκτέλεση φάουλ γέμισμα του Γρηγόρη Κωνσταντάρα , η μπάλα θα βρει σε κεφάλι αμυντικού με τον Μπράτσικα να πέφτει και να διώχνει σωτηρία στην αριστερή γωνία του.
62΄γρήγορη αντεπίθεση για την Ακαδημία, το πλάσε του Γεωργίου θα αποκρούσει ο Μπράτσικας.
65΄ακόμα ένα δυνατό μακρινό σουτ του Ζωγράφου, με την μπάλα αυτή την φορά να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Τσακανίκα.
69΄γκολ, γυριστό σουτ από μακρινή απόσταση του Γεωργίου, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Μπράτσικα 1-2.
77΄γκολ, ανατροπή του Γαντζούδη στην περιοχή από τον Γιάννη Γερατσιάν και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μαντέλος που θα στείλει την μπάλα πρώτα στο δεξί κάθετο δοκάρι και μετά στο βάθος της εστίας κάνοντας το 2-2.
78΄ατομική προσπάθεια από αριστερά του Παπαδόπουλου και σουτ, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Κακατσίδης και κ.α Μαρκουτσά.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Δημήτρης Ξηρός) Μπράτσικας, Ματσιγκας (46΄Ρούσσης), Μπούλης, Κοκόρης, Τάσσος, Γαντζούδης, Ναούμης, Κακογιάννης (46΄Σταμάτης), Κουφός (67΄Μαντέλος), Παπαδόπουλος, Ζωγράφος.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Γιάννης Γουλής) Τσακανίκας, Πανόπουλος Κ., Γερατσιάν Χ., Μόκκας, Κωνσταντάρας Δ., Παλιάτσας, Γερατσιάν Γ., Γεωργίου, Διαμαντόπουλος (67΄Τριώτης), Κωνσταντάρας Γ., Πανόπουλος Π.(84΄Ψεύτης).
 aitosports.gr/


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.