Τελευταια Νεα

22 Σεπ 2016

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής στον Παναθηναϊκό

Μπελάδες… από το πουθενά στον Παναθηναϊκό, λίγες μέρες πριν τη δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο! Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Λέτο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, με τον πρώτο να τίθεται δεδομένα νοκ-άουτ! 

Πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, δύο μέρες πριν τη δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να βάζει μπελάδες στο κεφάλι του. 

Οι Λέτο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες αποχώρησαν τραυματίες από τη σημερινή προπόνηση και ο Ιταλός κόουτς του τριφυλλιού… τρέχει και δεν φτάνει πλέον! 

Ο «Σέμπα» υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, ο Σουηδός μπακ σύσπαση προσαγωγού, ενώ ο «Βίγια» διάταση στον έσω πλάγιο. Ο πρώτος είναι σίγουρα νοκ-άουτ και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το μεθεπόμενο παιχνίδι των πρασίνων. Ο δεύτερος θα δώσει... μάχη -αν και μοιάζει δύσκολο- για να προλάβει την αναμέτρηση του Σαββάτου, ενώ για τον τρίτο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα σφίξει τα δόντια, ωστόσο πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν την Παρασκευή. 

Ο Σάμπα, που ήταν εμπύρετος τις τελευταίες μέρες, γυμνάστηκε ατομικά σήμερα και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να παίξει να μην είναι με το μέρος του... Σίγουρα, θα επανέλθει σε δράση ο Ιμπάρμπο και είναι ένα από τα ευχάριστα για τον Στραματσόνι σε μια άτυχη συγκυρία με... κύμα τραυματισμών.

http://www.sport-fm.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.