Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2016

Δημήτρης Κυριακίδης: Στήριξη, υπομονή και γεμάτο γήπεδο

Στο στούντιο του "ΔΥΤΙΚΑ FM" 92.8 και την εκπομπή "Αλλαξογκολιές" με τους Μπετίνο Αλαχούζο και Παντελή Χατζηστυλιανό βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Κυριακίδης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και την εικόνα του Παναιτωλικού, το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τους στόχους του Παναιτωλικού. Μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους, τις αλλαγές που έφερε ο Γιάννης Ματζουράκης και τις υψηλές προσδοκίες που έχει ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας και θέλουν να τις υλοποιήσουν οι παίκτες. Τέλος τόνισε ότι χρειάζεται στήριξη και υπομονή στην ομάδα και πως θέλει να γεμίζει ο κόσμος το γήπεδο και να ζήσει την ατμόσφαιρα που είχε δει σαν αντίπαλος του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά:

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δήλωσες ότι "η ήττα οφείλεται σε εμάς". Τι ήταν αυτό που σε έκανε να προβείς σε αυτή τη δήλωση;
Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν αντιμετωπίσαμε τον αγώνα όπως έπρεπε και όπως είχαμε προετοιμαστεί. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί περισσότερο από άλλες χρονιές και γνωρίζαμε ότι θα είναι ένας πιο δυνατός αντίπαλος. Δυστυχώς για μας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι και στην αρχή δεχτήκαμε ένα γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα.

Είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος αν εξαιρέσουμε τα τελευταία τρία λεπτά. Θεωρείς ότι θα είχε τύχη ο Παναιτωλικός αν δεν έρχονταν το γρήγορο γκολ;
Εμείς είπαμε από την αρχή ότι πρέπει να προσέξουμε τα πρώτα 20 με 30 λεπτά. Όταν παίζεις σε μια τέτοια έδρα και ξέρεις ότι θα δεχτείς μια σχετική πίεση, είναι καλό να κρατήσεις το μηδέν, να πάρεις ψυχολογία και να δεις καλύτερα τον αντίπαλο. Νομίζω ότι το γρήγορο γκολ έπαιξε ρόλο στην απόδοσή μας, μας επηρέασε αρκετά και εκεί που προσπαθήσαμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ και θεωρώ ότι εκεί τελείωσε το ματς.

Τα δύο γκολ ο Παναιτωλικός τα δέχτηκε από λάθη, το πρώτο του Μύγα που έλειπε από τις τελευταίες προπονήσεις λόγω της παρουσίας στην Εθνική Ελπίδων και του τραυματισμού του και το δεύτερο από τη θέση που θα υπήρχε ο Παπάζογλου. Θα μπορούσε πιστεύει να ήταν διαφορετικό παιχνίδι αν δεν υπήρχαν αυτά τα δεδομένα;
Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη. Είναι ένα παιχνίδι λαθών και όποιος κάνει τα λιγότερα είναι πιο κοντά στη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι που έχουμε χάσει, έχουν γίνει λάθη. Σε αυτή τη φάση ήταν ο Γιώργος ο Μύγας, σε ένα άλλο παιχνίδι θα είμαι εγώ, σε άλλο ένα άλλο παιδί. Σκοπός είναι μέσα από αυτά τα λάθηνα γινόμαστε πιο δυνατοί και να μη μας επηρεάζουν. Εδώ έγινε στο πρώτο λεπτό και είχαμε 90 λεπτά να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Από αυτά πρέπει να γίνουμε πιο δυνατοί και να γίνουμε καλύτεροι. Όσον αφορά το δεύτερο γκολ όλοι ξέρουμε ότι έχει παίξει ρόλο ότι ο Τάσος ο Παπάζογλου τραυματίστηκε, γιατί ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας και την προηγούμενη χρονιά χωρίς να γνωρίζει τη θέση μέσα από τα παιχνίδι φαίνονταν σα να παίζει χρόνια σαν αμυντικό χαφ και γίνονταν συνεχώς καλύτερος. Είναι απουσία, αλλά από τη στιγμή που ο Τάσος έχει χτυπήσει και ξέρουμε ότι θα λείψει αρκετό καιρό, πρέπει εμείς να κοιτάξουμε να γινόμαστε καλύτεροι και όποιος παίζει σε όποια θέση τον βάζει ο προπονητής να δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

Από την αναμέτρηση αυτή τι κρατάει ο Παναιτωλικός;
Νομίζω ότι από το πρώτο ημίχρονο δεν έχουμε να κρατήσουμε κάτι και πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου. Είχαμε δεχτεί δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο και δείξαμε κάποια καλύτερα στοιχεία στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε λίγο καλύτερη κυκλοφορία και κάναμε και δύο - τρεις ευκαιρίες προς το τέλος του παιχνιδιού. Νομίζω εκεί πρέπει να σταθούμε, να κρατήσουμε το δεύτερο ημίχρονο και να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα από την αρχή του παιχνιδιού.

Η εικόνα αυτή οφείλεται στο άγχος της πρεμιέρας ή στο ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και ο Παναιτωλικός δε μπορούσε να αντιδράσει;
Στο πρώτο παιχνίδι πάντα υπάρχει άγχος, αλλά νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό είχαμε δώσει κάποια φιλικά παιχνίδια, που βέβαια δεν έχουν σχέση με τα επίσημα και δεν περιμέναμε να έχουμε αυτή την εικόνα. Εκεί έπαιξε ρόλο το γρήγορο γκολ, καθώς διαφορετικά ήταν τα σχέδιά μας. Μας επηρέασε και πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη που έγιναν, να τα περιορίσουμε και να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στο επόμενο παιχνίδι. 


Θα ήταν "μεγάλη κλοπή" να έφευγε ο Παναιτωλικός με το βαθμό αν σκόραρε στην τελευταία φάση;

Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Σαφώς θα ήταν άδικο για τον ΠΑΟΚ που σε αυτό το παιχνίδι δημιούργησε πάνω από 10 - 15 τελικές, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Αν μπορέσεις σε δύο ευκαιρίες που θα σου δοθούν μέσα στην Τούμπα να κάνεις δύο γκολ αυτό είναι το καλύτερο και ειδικά με την εικόνα που παρουσιάσαμε εμείς θα ήταν το καλύτερο να πάρουμε το βαθμό.

Αν το ματς έληγε 2 - 2 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα ως προς τη διαχείριση μετά τον αγώνα;
Αυτό που θα έμενε σε αυτή την περίπτωση θα ήταν ο ένας βαθμός. Θα ήταν σημαντικό την πρώτη αγωνιστική μέσα στον ΠΑΟΚ να παίρναμε το βαθμό. Η εικόνα όμως δε θα άλλαζε με το 2 - 2. Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και δε θα μπορούσαμε να βρούμε δικαιολογίες ακόμα και αν φεύγαμε με την ισοπαλία. Θα κάναμε την κριτική μας, θα κοιτάζαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δουλέψουμε. Όμως θα έμενε ο βαθμός που ίσως στην πορεία να ήταν "χρυσός".

Μπροστά μας είναι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τι περιμένουμε από αυτό τον αγώνα;
Πιστεύω θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος δεν ξεκίνησε με το "δεξί", δέχτηκε τρία γκολ από τον ΠΑΣ Γιάννινα και σίγουρα έιχε προβλήματα. Σίγουρα θα κάνουν τα πάντα και αυτοί για να φτάσουν στη νίκη.

Η αλλαγή του προγράμματος μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία;

Όχι δε νομίζω. Μάλιστα θεωρώ ότι για μας ήταν καλύτερα που δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα όταν είχε οριστεί. Είχαμε δώσει κάποια φιλικά, αλλά νομίζω ότι σαν ομάδα δεν είχαμε φτάσει στο σημείο που θα θέλαμε και τα τρία φιλικά που δώσαμε μετά την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, μας βοήθησαν παραπάνω για να δέσουμε σαν ομάδα, κάτι που δε δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος έρχεται από ένα βαρύ σκορ. Περιμένατε ότι θα εμφανίζονταν έτσι στον αγώνα με τα Γιάννενα;
Πραγματικά είναι ένα βαρύ σκορ για τον Ατρόμητο. Για τους παίκτες που διαθέτει. Βέβαια στο ποδόσφαιρο όλα συμβαίνουν και ειδικά την πρώτη αγωνιστική, αλλά αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να κάνει δύσκολο το έργο μας. Όταν δέχεσαι τρία γκολ, κοιτάς να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης δίνονται συνήθως ένα σκαλί κάτω από τους "μεγάλους". Θεωρείς ότι έχει αλλάξει αυτό;
Ο Αστέρας αγωνίζονταν στην Ευρώπη και έδειχνε πολύ καλό πρόσωπο και ο Ατρόμητος προσπαθεί να κάνει το ίδιο. Όμως όλες οι ομάδες κυνηγούν τη θέση στην πεντάδα ή την εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη. Οι παίκτες αυτών των ομάδων το θέλουν, γιατί φέρνει και χρήματα στην ομάδα. Θέλουν να δείχνουν καλό πρόσωπο και να πλαισιώνουν τις μεγάλες ομάδες.

Με δεδομένη την ενίσχυση των μεγάλων ομάδων θεωρείς ότι υπάρχει πρωτάθλημα δύο ή τριών ταχυτήτων;
Είναι ακόμα αρχή και δε μπορούμε να το πούμε αυτό με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, οι "μεγάλοι" έκαναν μεταγραφές και θέλουν να πετύχουν περισσότερα και φυσικά να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός ξεφεύγει στη βαθμολογία και αυτό δε θέλουν να το δουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, γι' αυτό ενισχύθηκαν και θέλουν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Εμείς όπως ο Ατρόμητος, η Τρίπολη και ο Πανιώνιος θέλουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε κοντά και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο φέτος.

Οι στόχοι του Παναιτωλικού είναι ξεκάθαροι φέτος;
Πάντα ο στόχος μιας μικρομεσαίας ομάδας και ειδικά όταν το πρωτάθλημα γίνεται πιο δύσκολο, είναι να εξασφαλίζεται η παραμονή. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος. Από κει και πέρα υπάρχει μια καλύτερη θέση από την προηγούμενη χρονιά. Η ομάδα μας ενισχύθηκε για να εμφανιστεί καλύτερη και να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε ψηλά. Δε θα είναι εύκολο, γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και αυτό δυσκολεύει το έργο μας. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να βρεθούμε ψηλότερα και γι' αυτό προσπαθούμε.

Συνήθως οι ομάδες που υποβιβάζονται είναι μέχρι τρία χρόνια στην κατηγορία και για να συμβεί αυτό σε μία που έχει περισσότερα χρόνια πρέπει να υπάρξουν μεγάλες αλλαγές και λάθη. Στο Παναιτωλικό δεν υπάρχουν αλλαγές. Πιστεύεις ότι πρέπει να αφήσει πίσω τις σκέψεις να αποφύγει τον υποβιβασμό και να κοιτάζει μόνο ψηλότερα;
Ο στόχος είναι αυτός. Έτσι είναι. Είναι η τέταρτή μας χρονιά και πρέπει να έρθουν κι άλλες για να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο ο Παναιτωλικός. Αυτό θα είναι μια δύναμη για την ομάδα. Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση προσπαθούν κάθε χρόνο για το καλύτερο και υπάρχουν οι βάσεις για να είναι στη Super League. Κάθε χρόνο ο Παναιτωλικός θα δυναμώνει και αυτό είναι το σημαντικό.

Μετά την εμφάνιση στην Τούμπα υπήρχαν αρνητικές κριτικές από φιλάθλους του Παναιτωλικού. Πόσο μπορείς να συμμεριστείς αυτή την άποψη και υπάρχει βάση για να προκαλείται ανησυχία;
Ήταν πρώτη αγωνιστική και όλος ο κόσμος όπως και εμείς περιμέναμε κάτι καλύτερο. Και εμείς είμαστε απογοητευμένοι και δεν περιμέναμε αυτό το ξεκίνημα. Η δουλειά δε σταματάει, αδυναμίες υπάρχουν όπως και σε κάθε ομάδα, όμως παίζει ρόλο και η μέρα που θα βρεθείς. Εμείς βρεθήκαμε σε κακή μέρα με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την εικόνα. Ο κόσμος έχει δίκιο στην κριτική, γιατί περίμενε να δει κάτι άλλο από εμάς. Ήθελε να είμαστε ανταγωνιστικοί, εμείς δεν το δείξαμε αυτό, αλλά ήταν μια κακή μέρα και αυτό το αποτέλεσμα θα μας κάνει καλύτερους. Ή μάλλον αυτή η εικόνα, γιατί το αποτέλεσμα από μόνο του δεν είναι τόσο κακό. Η εμφάνιση μας έχει προβληματίσει και ήδη ο καθένας έχει κάνει την κριτική του. Μας πείσμωσε και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός έχει δυσκολέψει τα τελευταία χρόνια τους δυνατούς αντιπάλους και έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Μπορεί και φέτος να πετύχει το ίδιο και να κάνει αποτελέσματα;
Και με τον ΠΑΟΚ το σκορ δείχνει 2 - 1. Όμως η εμφάνιση είναι που προβλημάτισε και δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ο Παναιτωλικός βάζει δύσκολα στους "μεγάλους" και αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος. Μπορούμε να το κάνουμε. Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος, απ' ότι σε ένα θεωρητικά πιο μικρό παιχνίδι. Αυτό συμβαίνει.

Υπάρχει η ευχέρεια στον Παναιτωλικό να βλέπει μικρό έναν αντίπαλο;
Μπαίνει στο μυαλό του ποδοσφαιριστή, χωρίς να το θέλει. Είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την πρώτη αγωνιστική και άλλο να αντιμετωπίζεις, χωρίς να θέλω να τη μειώσω, τη Βέροια.

Το πρόγραμμα παίζει ρόλο και ειδικά όταν υπάρχουν στην αρχή δύσκολοι αντίπαλοι;
Εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για βαθμούς που είναι χαμένοι πριν από ένα δύσκολο ματς. Δε θέλω να το ακούω και ο Παναιτωλικός κοιτάει σε όλα τα ματς να παίζει για τη νίκη. Αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τουλάχιστον να παίρνουμε την ισοπαλία. Σίγουρα παίζει ρόλο το πρόγραμμα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι με βάση το πρόγραμμα.

Πως σχολιάζεις την προσωπική σου απόδοση στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι γράφτηκε ότι είσαι ένας τερματοφύλακας που θα μπορούσε να σταθεί στο "Δικέφαλο του Βορρά";
Είναι όμορφα λόγια και με τιμούν αυτά τα σχόλια. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ο τερματοφύλακας πρέπει όταν η ομάδα δεν είναι τόσο καλά να κάνει τη δουλειά του και να μην παίρνει διαστάσεις μια ήττα ή να κρατάει το μηδέν.

Αυτό σου έχει γίνει συνήθεια πέρσι και ήσουν σε αρκετά παιχνίδια πρωταγωνιστής. Όταν όμως δημιουργούνται φάσεις δεν είναι ένα κακό σημάδι; Και ποιες είναι οι προσωπικές σου βλέψεις;

Στο πρώτο σκέλος σίγουρα όσο περισσότερη δουλειά έχει ένας τερματοφύλακας τόσο περισσότερους κινδύνους δέχεται η ομάδα του. Αυτό έγινε και με τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να συμβεί και εγώ σαν τερματοφύλακας πρέπει να κάνω καλά τη δουλειά μου. Θα ήταν πολύ καλό να μην έρχεται η μπάλα καθόλου πίσω και να παίρνουμε εύκολες νίκες. Εγώ πρέπει να δουλεύω καθημερινά. Μόνο με τη δουλειά πετυχαίνεις και γίνεσαι καλύτερος. Οι φιλοδοξίες είναι πολλές. Ένας στόχος είναι να αγωνίζομαι κάθε Κυριακή. Πάντα από αυτό ξεκινάς, γιατί ποτέ δεν είναι σίγουρη η θέση. Η διάρκεια καταξιώνει έναν επαγγελματία.

Το κομμάτι της Εθνικής;
Ο καθένας όταν αγωνίζεται και δε δέχεται κλήση μπορεί να θεωρηθεί αδικημένος. Δε μπορώ να κάνω κάτι. Θέλω να δουλεύω καθημερινά, να βοηθάω την ομάδα μου και αν συμβεί αυτί καλώς να έρθει.

Θεωρείς ότι δεν έχεις την κληση στην Εθνική γιατί δεν αγωνίζεσαι σε μια "μεγάλη" ομάδα και οι προπονητές κοιτάνε περισσότερο αυτές τις ομάδες για να καλέσουν παίκτες;
Δε μπορώ να ξέρω τι θα κάνει ένας προπονητής στην Εθνική και ποια κριτήρια έχει. Όσο και να μη θέλουμε να το δεχτούμε όμως παίζει μεγάλο ρόλο το να αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα. Μπορεί ο Παναιτωλικός να μη θεωρείται οπότε είναι πιο δύσκολο να κληθεί ένας παίκτης από την ομάδα μας. Εγώ όμως δεν το βάζω κάτω, θα κάνω τα πάντα να προστατεύω την ομάδα μου, να την βοηθάω, να πετυχαίνουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και από κει και πέρα το κομμάτι της Εθνικής πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Ποια θεωρείς καλύτερη απόκρουσή σου με τα χρώματα του Παναιτωλικού και υπάρχει συζήτηση για πρόωρη ανανέωση;
Δε μπορώ να πω μια συγκεκριμένη απόκρουση, γιατί είναι πολλές. Όλες έχουν μια ιδιαιτερότητα και δυσκολία. Και ούτε παιχνίδι μπορώ να επιλέξω. Αν και μου έρχεται έντονα το περσινό παιχνίδι με τα Γιάννενα στο Αγρίνιο παρότι δέχτηκα γκολ. Εκείνη η μέρα μου έμεινε, γιατί ήταν και κομβικό παιχνίδι. Όσον αφορά την ανανέωση είναι νωρίς ακόμα και δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο. Παίζει ρόλο το πως περνάς και εκτός γηπέδου, γιατί μεταφέρεται και στον αγωνιστικό χώρο. Η ψυχολογία που έχεις περνάει και στο γήπεδο. Εγώ και η οικογένειά μου περνάμε πολύ καλά στο Αγρίνιο και αυτό φαίνεται και στους αγώνες μου.

Αυτό που είπες για τη φιλοδοξία να παίζεις κάθε Κυριακή είναι και γιατί όταν ήρθες στον Παναιτωλικό δεν έπαιζες βασικός;
Αυτό είναι αλήθεια. Νομίζω ότι με τα λόγια δεν παίζει κανένας. Όλα βγαίνουν μέσα στην προπόνηση. Δεν ξεκίνησα βασικός, όμως δεν τα παράτησα, δούλεψα περισσότερο και ήρθε η θέση στη βασική ενδεκάδα. Ποδοσφαιριστής που δε δουλεύει, όταν θα έρθει η στιγμή να αγωνιστεί δε θα προσφέρει αυτό που θα του ζητηθεί.

Σκέφτηκες ποτέ να πας στο εξωτερικό και με όσα γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα;
Σκέψεις πάντα κάνει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είτε σε μικρότερη είτε σε μεγαλύτερη ηλικία. Το σημαντικό είναι ότι νιώθω καλά, περνάω καλά, ο Παναιτωλικός είναι υγιής ομάδα που προσφέρει τα πάντα και νομίζω όταν σου δίνονται τέτοιες δυνατότητες και αφοσιώνεσαι στο αγωνιστικό κομμάτι ότι σκέψη υπάρχει στο μυαλό σου την αφήνεις στην άκρη.

Είναι εύκολο αυτή τη στιγμή που έχεις και οικογένεια να πεις ότι πας στο εξωτερικό ή εξαντλεις τις πιθανότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα;
Τα χρόνια ενός επαγγελματία μπορεί να φαίνονται πολλά, ταυτόχρονα όμως είναι και λίγα. Η ευκαιρία που μπορεί να σου δοθεί την κοιτάς και βλέπεις τις προδιαγραφές που υπάρχουν.

Ο Παναιτωλικός καλύπτει τις φιλοδοξίες σου;
Σαφώς και τις καλύπτει. Όταν ήρθα στην ομάδα, το έκανα για να βοηθήσω και να φτάσουμε ψηλότερα. Και σε κάποια όνειρα που έχει ο Πρόεδρος. Εγώ δε θέλω να παίζω για τη σωτηρία με τον Παναιτωλικό και θα καταφέρουμε καλύτερα πράγματα.

Αν ήσουν προπονητής ποιους δύο παίκτες του Παναιτωλικού θα έπαιρνες στην ομάδα σου;
Τον εαυτό μου. Μια ομάδα ξεκινάει από τον τερματοφύλακα. Δε θα ήθελα να πω για κάποιον συγκεκριμένα, γιατί θα αδικήσω παιδιά.

Θα έπαιρνες τον Ουάρντα;
Θα τον έπαιρνα γιατί πέρα από καλός ποδοσφαιριστής είναι και καλό παιδί. Ο Ουάρντα χρειάζεται σε κάθε ομάδα.

Τι άλλαξε στον Παναιτωλικό ο Γιάννης Ματζουράκης;
Εμείς πέρσι ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Δεν είχαμε ομοιογένεια και δεν ήμασταν ομάδα. Ο κύριος Ματζουράκης είναι ένας έμπειρος προπονητής και μας έδωσε ψυχολογία και δούλεψε την ομάδα στην τακτική. Δύο πράγματα που παίζουν μεγάλο ρόλο. Μπόρεσε να μας διορθώσει σε σύντομο διάστημα.

Τι θες να πεις στον επίλογο της συνέντευξης;
Ένα μήνυμα που θέλω να δώσω είναι να έχουν όλοι υπομονή και να στηρίζουν την ομάδα. Στο πρωτάθλημα θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα και εκεί θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και τη δική σας. Θέλουμε φέτος να δούμε το γήπεδο γεμάτο, κάτι που έλειψε και εγώ το έχω ζήσει σαν αντίπαλος. Ξέρω πως είναι να έχει κόσμο, θέλω να ζήσω συτή την ατμόσφαιρα και είναι χαρά μας να έρθουν οι φίλαθλοι και να γίνουν ο δωδέκατος παίκτης μας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.