Τελευταια Νεα

14 Σεπ 2016

Συνάντηση με τα σωματεία για ενημέρωση στους νέους κανονισμούς από την ΕΠΣΝΑ και την Επιτροπή Διαιτησίας

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στο EMILEON η ΕΠΣΝΑ και η Επιτροπή Διαιτησίας θα ενημερώσουν τους ανθρώπους των ομάδων των περιοχών Αγρινίου, Αμφιλοχίας και Ξηρομέρου για τους νέους κανονισμούς διαιτησίας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:


Η Ε.Π.Σ.Αιτ/νίας και η Ε/Δ καλεί τους εκπροσώπους, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των Σωματείων των περιοχών Αγρινίου-Αμφιλοχίας-Ξηρομέρου την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 20:00 στην κεντρική αίθουσα του Emileon Sports Center, όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς Διαιτησίας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Στην συνάντηση η παρουσία σας κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη, διότι οι τροποποιήσεις των υφιστάμενων κανονισμών Διαιτησίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι πολλές και σημαντικές και θα αναλυθούν διεξοδικά με την προβολή φάσεων σε βίντεο.

Στηνσυνάντηση καλούνται επίσης να παρευρεθούν τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νίας καθώς και οποιοσδήποτε άλλος φορέας του ποδοσφαίρου επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με τα παραπάνω.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνάντηση στο Μεσολόγγι για τα Σωματεία των περιοχών Μεσολογγίου-Ναυπάκτου-Αστακού.
ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ Ε/Δ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.