ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

20 Σεπ 2016

Τα διαρκείας, τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό και το κάλεσμα στον κόσμο

Ανακοίνωση για τη διάθεση των διαρκείας και τα απλά εισιτήρια με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Ταυτόχρονα απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα συνεχιστεί η διάθεση των διαρκείας στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Όπως ανακοινώθηκε μέχρι τώρα έχουν δοθεί 1.600 διαρκείας και στόχος είναι να ξεπεραστούν τα 1.720 της προηγούμενης χρονιάς.
Τα απλά εισιτήρια στο αγώνα με τον Παναθηναϊκό ξεκινάνε από τα 8 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 25 ευρώ. Η διάθεσή τους θα γίνει την Παρασκευή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 12 μέρχρι την ώρα έναρξης του αγώνα στις 20:30.
Η ΠΑΕ τέλος έκανε κάλεσμα στον κόσμο και με βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Κυριακίδης και ο Εμάνουελ Λεντέσμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

Το Σάββατο η ομάδα μας δίνει τον πρώτο αγώνα της στο Αγρίνιο για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Στις 8.30 το βράδυ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μια σημαντική αναμέτρηση.
Στον αγώνα αυτό και σε κάθε αγώνα που θα ακολουθήσει, ο Παναιτωλικός θέλει όλους τους φίλους δίπλα του! Να ενθαρρύνουν, να συμπαρασταθούν, να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές μας, να ευχαριστηθούν απ’ το ποδοσφαιρικό θέαμα που θα προσφέρουν οι ομάδες.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!!
Περισσότεροι από 1.600 φίλαθλοι εξασφάλισαν θέση στην κερκίδα για όλη τη σεζόν, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας. Με τη ζήτηση που παρατηρείται, αναμένεται ο συνολικός αριθμός να ξεπεράσει τα 1.720 εισιτήρια διαρκείας που διατέθηκαν πέρσι. Είναι ΣΤΟΧΟΣ που πρέπει να υλοποιηθεί!
Τα γραφεία της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο γήπεδο θα είναι ανοικτά την Τετάρτη και την Πέμπτη, από τις 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα, για να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ κυκλοφορίας τους. Υπάρχουν θέσεις σε όλο το γήπεδο και οι τιμές στις οποίες μπορεί να ανταποκριθεί ο καθένας. Το πιο φθηνό εισιτήριο της κατηγορίας, από 75 ευρώ, δηλαδή με κόστος 5 ευρώ ανά αγώνα!!!

Εκτός των εισιτηρίων διαρκείας θα κυκλοφορήσουν και απλά εισιτήρια. Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοικτά την Παρασκευή από τος 10.00 το πρωί έως τις 6.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 12.00 το μεσημέρι έως την έναρξη του αγώνα (8.30).

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι:
Θύρα 1 και Θύρα 2          25 ευρώ
Θύρα 3 και Θύρα 5          12 ευρώ
Θύρα 4                                 15 ευρώ
Θύρα 7                                 8 ευρώ
Για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2001 και μετά (όπως αποδεικνύεται από τον ΑΜΚΑ τους) και γυναίκες, ισχύει έκπτωση 30% και οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
Θύρα 1 και Θύρα 2          15 ευρώ
Θύρα 3 και Θύρα 5            8 ευρώ
Θύρα 4                                 10 ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται ο ΑΜΚΑ και η προσκόμιση της ταυτότητα του φιλάθλου στο όνομα του οποίου θα εκδοθεί το εισιτήριο, το οποίο είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικό και ονομαστικό. Κατά την είσοδο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ταυτοποιείται το όνομα που αναγράφεται στο εισιτήριο με τον κάτοχό του.

Δείτε το σποτ με το μήνυμα των ποδοσφαιριστών:
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.