Τελευταια Νεα

20 Σεπ 2016

Συνάντηση με τις ομάδες Μεσολογγίου, Ναυπακτίας και Αστακού για τις αλλαγές κανονισμών από την ΕΠΣΝΑ

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου θα γίνει η συνάντηση της ΕΠΣΝΑ και της Επιτροπής Διαιτησίας με τους ανθρώπους των ομάδων του Μεσολογγίου, της Ναυπακτίας και του Αστακού για τις αλλαγές των κανονισμών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:

Η Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας και η Ε/Δ καλεί τους εκπροσώπους, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των Σωματείων των περιοχών Μεσολογγίου – Ναυπάκτου – Αστακού την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του ενωσιακού γηπέδου «ΘΕΟΔ. ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ», όπου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τους νέους κανονισμούς Διαιτησίας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.
Στην συνάντηση η παρουσία σας κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη, διότι οι τροποποιήσεις των υφιστάμενων κανονισμών Διαιτησίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι πολλές και σημαντικές και θα αναλυθούν διεξοδικά με την προβολή φάσεων σε βίντεο.
Στην συνάντηση καλούνται επίσης να παρευρεθούν τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτ/νίας καθώς και οποιοσδήποτε άλλος φορέας του ποδοσφαίρου επιθυμεί να ενημερωθεί σχετικά με τα παραπάνω.

ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ Ε/Δ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.