Τελευταια Νεα

2 Σεπ 2016

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την ομάδα προπαίδων του Α.Ο. Λυγιά

Η ομάδα του Α.Ο. Λυγιά θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα προπαίδων της ΕΠΣΝΑ και όπως ανακοινώθηκε αυτό θα γίνει σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου FOOTBALL CLUB MARACANA στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν την 1η Σεπτεμβρίου και θα γίνονται καθημερινά από τις 18:30 έως τις 20:30, ενώ τα τμήματα θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Νίκο Παπανδρέου στο τηλέφωνο 6972879858. Προπονητές των τμημάτων θα είναι ο Κώστας Κωνσταντίνου και ο Βασίλης Ντότσικας που είναι διπλωματούχοι των ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά ''Το Νεόκαστρο'', είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα προπαίδων της Ε.Π.Σ.Ν.Α, σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου FOOTBALL CLUB MARACANA στο Ξηροπήγαδο Ναυπάκτου.
 Έναρξη τμημάτων Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου Εγγραφές από 1 Σεπτεμβρίου καθημερινά 18.30-20.30.
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Παπανδρέου Νίκος 6972879858 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: 
Κωνσταντίνου Κώστας (Γυμναστής με ειδικότητα ποδοσφαίρου - Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών) Ντότσικας Βασίλης (Γυμναστής με ειδικότητα ποδοσφαίρου - Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών) 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.