Τελευταια Νεα

17 Σεπ 2016

Περικλής Παπαποστόλου: Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας...έχουμε το υλικό για να πρωταγωνιστήσουμε

Στο "ΔΥΤΙΚΑ FM 92.8" και την εκπομπή "Αλλαξογκολιές" με τους Μπετίνο Αλαχούζο και Παντελή Χατζηστυλιανό μίλησε ο προπονητής του Ναυπακτιακού Αστέρα Περικλής Παπαποστόλου. Ο νεαρός τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Παναμβρακικό Μπούκας, στο φετινό πρωτάθλημα και τόνισε ότι ο Ναυπακτιακός θέλει να παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και ότι έχει το υλικό για να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Περικλής Παπαποστόλου:

Για την απόκτηση και τυπικά του Θοδωρή Καλαβρουζιώτη και την πιθανή χρησιμοποίησή του στο παιχνίδι με τον Παναμβρακικό: Νομίζω ότι το θέμα ολοκληρώθηκε. Ο Θόδωρος είναι καιρό στην ομάδα, έπρεπε να βρεθεί μια λύση με την πρώην του ομάδα, αυτή βρέθηκε και αν εκδοθεί το δελτίο είναι στα πλάνα μου για το παιχνίδι.

Για το παιχνίδι με τον Παναμβρακικό: Είναι μια ομάδα καινούρια στην κατηγορία, έχει ενισχυθεί και νομίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Οι στόχοι μας νομίζω είναι κοινοί και όλα θα "λυθούνε" στο γήπεδο.

Για το τι θα αντιπαρατάξει ο Ναυπακτιακός απέναντι στον Παναμβρακικό και τους έμπειρους παίκτες του: Το ίδιο ακριβώς. Την εμπειρία και των δικών μας παικτών από μεγαλύτερες κατηγορίες. Έχουμε δουλέψει πολύ καιρό με τους παίκτες εγώ και ο συνεργάτης μου ο Γιώργος Πετσίνης και νομίζω ότι τα παιδιά είναι έτοιμα για το παιχνίδι.

Για το αν η φιλοσοφία του και στο Ναυπακτιακό όπως και στον Ατρόμητο είναι η ομάδα να παίζει σωστό ποδόσφαιρο: Η φιλοσοφία μου δεν αλλάζει. Είναι να αποδίδει η ομάδα σωστό ποδόσφαιρο. Στοίχημα δικό μου είναι να γίνουμε ομάδα με το όμικρον κεφαλαίο. Θα προσπαθήσω να παίζουμε ποδόσφαιρο και η ομάδα να έχει αρχή και τέλος. Με το υλικό που έχουμε αυτή τη στιγμή, χωρίς να έχουμε ατυχίες, είμαστε ικανοί να το καταφέρουμε.

Για το αν ο Ναυπακτιακός θέλει στο παιχνίδι να κυριαρχήσει ή να περιμένει λίγο τον Παναμβρακικό: Όλα αυτά είναι σχετικά σε ένα παιχνίδι. Δεν ξέρεις ποτέ πως θα αρχίσει και πως θα τελειώσει. Το αν θα έχεις κατοχή της μπάλας εξαρτάται από πολλά πράγματα. Εξαρτάται από το σε τι μέρα θα βρεθούν οι παίκτες. Ο Ναυπακτιακός Αστέρας ειδικά στην έδρα του πάντα προσπαθεί να κυριαρχεί. Και ο αντίπαλος να προσαρμόζεται. Εμείς θα παίζουμε το παιχνίδι μας και θα κάνουμε αυτό που έχουμε δουλέψει.

Για την πρόβλεψή του για τις ομάδες της τετράδας: Νομίζω ότι πάντα κάποιες ομάδες λόγω ενίσχυσης ή λόγω ονόματος φαντάζουν φαβορί. Αυτό είδαμε πέρσι και πρόπερσι. Η διαδρομή θα δείξει. Είναι εύκολο να πω για μας, για τη Μπούκα, για τη Φλόγα που τα τελευταία χρόνια με τον κύριο Κουτσομπίνα έδειξε ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει, για την Α.Ε.Μ., για το Λουτρό. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο ακόμα και το πρόγραμμα. Εγώ πάντως πιστεύω ότι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλό, γιατί όλες οι ομάδες προσπαθουν να κάνουν το καλύτερο.

Για το αν πιστεύει ότι οι θεωρητικά μεγάλες ομάδες δε θα έχουν εύκολο έργο: Σε καμία περίπτωση δε θα έχουν εύκολο έργο. Όλες οι ομάδες θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και ειδικά στην έδρα τους και φυσικά όταν αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο που έχει βρεθεί ψηλότερα. Γι' αυτό πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι με τον Παναμβρακικό: Κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών που θα ξεπεραστούν και περιμένουμε να εκδοθεί το δελτίο του Καλαβρουζιώτη. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν έχουμε.

Για το αν ο Ναυπακτιακός είναι ενισχυμένος ή αποδυναμωμένος σε σχέση με πέρσι: Στο Ναυπακτιακό Αστέρα βρήκα υλικό που σε γενικές γραμμές δεν το είχα όταν ήμουνα στον Ατρόμητο. Οι απόψεις για τις αποχωρήσεις παικτών διίστανται. Εγώ πιστεύω ότι έχουμε το υλικό να πρωταγωνιστήσουμε και αυτό θα κάνουμε. Δε θα μπω στη διαδικασία να πω ότι κάποιος είναι καλύτερος από άλλον. Ο Ναυπακτιακός μπορεί να κάνει το βήμα.

Για το αν έχει και φέτος γκολ αντίστοιχα με το περσινό στο μπαράζ με τον Απόλλωνα Δοκιμίου που έπαιξε σε όλα τα site: Αυτό θα το ήθελα καμιά εικοσαριά χρόνια νωρίτερα (γέλια). Στα 41 πλέον να μπαίνω στο youtube είναι λίγο περίεργο. Μακάρι όμως να έρθουν. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και δίνω την ψυχή μου γι' αυτό. Φέτος δημιούργησα και Ακαδημίες στο Ναυπακτιακό κάτι σημαντικό για την ομάδα και την πόλη και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ έτσι ώστε να δείξω στα παιδιά ότι το ποδόσφαιρο είναι αγάπη, το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία, το ποδόσφαιρο είναι ζωή. Μακάρι να συνεχίσω. Όσο με κρατάνε τα πόδια μου και μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο θα παίζω. Μετά θα δώσω τη θέση μου στα νιάτα.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.