Τελευταια Νεα

18 Σεπ 2016

Θόδωρος Λαυράνος: Είχαμε άγχος

Στο olatagoal.gr μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αμβρακικό Λουτρού ο προπονητής του Απόλλωνα Δοκιμίου, Θόδωρος Λαυράνος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:Καταρχήν να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και περαστικά στον παίχτη του Αμβρακικού Ζιγκηρη για τον τραυματισμό του που ελπίζουμε να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό. Οσον αφορά το ματς είχαμε αρκετό στρες λόγω της πρεμιέρας και των κακών αποτελεσμάτων στα φιλικά και στο κύπελλο αλλά ευτυχώς τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και πιστεύω κυριαρχήσαμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα στο ματς και δίκαια νικήσαμε. Παρόλο που ισοφαριστήκαμε σχετικά αργά βρήκαν το σθένος και πέτυχαν αλλά δύο γκολ απέναντι σε μια ομάδα που θεωρώ ότι θα έχει αρκετά καλή παρουσία στο Πρωτάθλημα. Να ευχηθώ στον Ηρακλή Στασινό και στην ομάδα του ότι καλύτερο.


« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Αυτό έφτεξε Λαυρανο την είδες κι εσύ προπονητής....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι του την λες απο εδω και δεν τον παιρνεις τηλεφωνο; σε εχει καρφωσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως καρφωνει εσένα και το παίζεις δικηγόρος του?Εμένα προσωπικά πελατάκος μου είναι γι'αυτό κάνε τουμπέκα κι εσύ και άντε γειά γατάκια όλα...

      Διαγραφή
  3. Pos na nton parei thlefono o lavranos dipla t itan na t ta edine apokonta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θεμα εχετε ρε μαγκες με τον λαυρανο...μηπως τοσο πολυ τον θελατε για προπονητη κ δεν τον εχετε η μηπως σας χαλασε με 0 μπατζετ τερματισε 4ος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο lampros afalonitis τα λες σταρατα και με αληθειες και αυτο σε τιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.