Τελευταια Νεα

18 Σεπ 2016

Απόδραση με διπλό από το Περιστέρι

Ο Παναιτωλικός άφησε πίσω του το κακό ξεκίνημα στην Τούμπα και πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση κέρδισε στο Περιστέρι τον Ατρόμητο με 2-0.

Η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη άνοιξε το σκορ με τέρμα του Μιγκέλ Ροντρίγκεζ στο 12' και πέτυχε το τελικό 0-2 με τον Ουάρντα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Ήταν το 12ο λεπτό όταν ο Κλέσιο έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο προωθημένος Μιγκέλ Ροντρίγκες με πλασέ έκανε το 0 - 1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν, όμως δεν έβρισκαν εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στο 22ο λεπτό ο Μπάγκα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά το φάουλ του Ούμπιντες, όμως το γκολ ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ. Η σημαντικότερη ευκαιρία των παικτών του Τραϊανού Δέλλα δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς στο 35΄ ο Λε Ταλέκ πέρασε τον Κυριακίδη, όμως έφυγε πλάγια και γύρισε τη μπάλα στον Ούμπιντες που επιχείρησε σουτ που κόντραρε.
Στην επανάληψη ο Ατρόμητος πίεσε κυνηγώντας το γκολ όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη. Στο 60' ο Λε Ταλέκ έχασε από κοντά μεγάλη ευκαιρία ενώ στο 88' ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 92' ο Ούμπιντες εκτέλεσε φάουλ με τον Κυριακίδη να διώχνει σε κόρνερ. 
Στο επόμενο λεπτό ο Κυριακίδης απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Κυβρακίδη και ο Παναιτωλικός βγήκε στην αντεπίθεση με τον Μάκο να βγάζει ασίστ στον Ουάρντα ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-2.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Μπρίτο (57' Βασιλείου), Γροντής (68' Λημνιός), Μπάγκα (77' Παπαδόπουλος), Τόνσο, Λε Ταλέκ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Μύγας, Ροντρίγκες, Κούσας, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα (70'Μαρκόβσκι) , Κλέσιο, Ουάρντα, Τομανέ (81' Κουτρομάνος)
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.