ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

8 Σεπ 2016

Τέλος για πέντε μέλη της ΕΠΟ...παραιτείται την Παρασκευή ο Γκιρτζίκης

Τέλος εποχής για το τρέχον καθεστώς στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς, παραιτήθηκαν οι πέντε υπόδικοι για την «Κάρτα Υγείας» και αύριο ακολουθεί ο Γιώργος Γκιρτζίκης! 
Παρελθόν από το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελούν οι υπόδικοι για το περιβόητο σκάνδαλο με την «Κάρτα Υγείας».
Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, οι Βαγγέλος Τοπολιάτης, Βαγγέλης Μαζαράκης, Γιώργος Καραμελίδης (πρόεδρος ΚΕΔ), Νίκος Προύντζος και Γιάννης Οικονομίδης υπέβαλλαν –όπως ήταν «αναγκασμένοι»- σήμερα τις παραιτήσεις τους από το Δ.Σ της ελληνικής ομοσπονδίας.
Οι πέντε προαναφερθέντες έχουν παρεπεμφθεί σε δίκη για κακουργηματική απιστία στην υπόθεση και είχαν μέχρι σήμερα προθεσμία για να προβούν στην εν λόγω κίνηση. Αν δεν παραιτούνταν, τότε θα επενέβαινε αύριο κιόλας ο γ.γ Αθλητισμού για να τους «τελειώσει» ο ίδιος με διαπιστωτική πράξη!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα υποβάλλει τη δική του παραίτηση την Παρασκευή και θα μείνει κενός ο προεδρικός θώκος.
Σημειώνεται πως κανείς εξ’ αυτών των έξι δεν θα έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ (πάνε για 29 Οκτωβρίου) και ουσιαστικά μιλάμε για ένα «τέλος εποχής»!


πηγή: sport-fm.gr
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.